Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хвърляйте мартениците

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Хвърляйте мартениците

Днес видях щръкнали
    Или пък нащръкнели от студ....ма кой ги кара да бързат?!
    Малко кофти снимки ама....
    Прикачени файлове

До: Хвърляйте мартениците

Доста бързат напоследък... Миналата година видях щъркели още през февруари, докато пътувах към Средец за Съкровището на Вромос... После видях и баш на първи март сутринта близо до Ботевград... всички в колата погледнахме сложените преди малко мартеници и после се спогледахме тъпо
    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Въпреки, че тази година се задържа студено чак досега, щъркелите се тук. Защо.
      Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
      -----------------------------------------------
      Питието определя съзнанието....
      -----------------------------------------------
      0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
        Въпреки, че тази година се задържа студено чак досега, щъркелите се тук. Защо.
        Да заемат най-хубавите места

Коментар

Свалих мартениците още на 7-ми или 8-ми март. Като видях напъпилите дървета на село.

Коментар

Вчера и аз видях цяло ято като пътувах за Сливо поле днес ходих на Дунава и пак видях в Старо село към двайсетина зад един трактор който ореше на нивата
            ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Край Съединение в оризищата си ги има целогодишно.
              Не знам дали остават само старите, болните и такива които няма да издържат пътуването, но си ги има. Един даже беше предизвикал катастрофа посред зимата - блъснал се в предното стъкло на автобус...
              Тази година, аналогичен случай както на Тодор - 2-3 дни преди 1-ви март, докато карах, над колата прелетя щъркел, децата се разсмяха неудържимо "И какво сега - значи изобщо няма смисъл да си слагаме мартеници?!"
              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X