Здравеите !!! Тази неделя станах свидетел на полицейско преследване и не мога да се сдаржа да не го раскжа на колкото се може повече народ . Та значи мястото на действието е София студентски град . Паркирам си аз пред магазина Денси (срещу НСА ) като преди това подминавам спрелия на самия зъвой полицеиски патрул ,който съм забелязал, че почти всеки ден е там . Такмо преди да вляза в магазина чувам полицеъски сирени . Виждам ,че по булеварда от УНСС се движи с бясна скорост между колите и в насрещното Toyota rav4 (доста мръсничка беше ) а непосредствно след нея бял полицейски опел астра . на завоя бях почти сигурен ,че няма да могат да спрат щото е 90 градуса и ограничението е 20 км. явно виждайки ,че нама да може лесно да се изъкне по шосето шофиора на джипчето изненадващо зави в полето покрай оградата на НСА ,като вся огромна суматоха сред движещите се коли .Опелчето горкото се наби и то в поляната но нямаше и 3 метра и остана на кантар на една бабуна не можа да помръдне повече на пред и тръгна да излиза на зад .тъкмо ситуацията изглеждаше така ,че лошите ще се измъкнат и като по филмите патрула с Рange rover defender-а за който бях споменал по горе се гмурна в локвите след тойотката и почна мазно ,мазно да се поклаща само докато равчето направо подскачаше по пътечката . доста бързо го настигнаха но след това се скриха в далечината . много ми е интересно какво е станало след това и мисля да се обадя на мой приятел който работи в 7-мо районно в ст. град да каже какво е санало

Коментар