Обява

Свий
Няма добавени обяви.

полицейско преследване

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• полицейско преследване

Здравеите !!! Тази неделя станах свидетел на полицейско преследване и не мога да се сдаржа да не го раскжа на колкото се може повече народ . Та значи мястото на действието е София студентски град . Паркирам си аз пред магазина Денси (срещу НСА ) като преди това подминавам спрелия на самия зъвой полицеиски патрул ,който съм забелязал, че почти всеки ден е там . Такмо преди да вляза в магазина чувам полицеъски сирени . Виждам ,че по булеварда от УНСС се движи с бясна скорост между колите и в насрещното Toyota rav4 (доста мръсничка беше ) а непосредствно след нея бял полицейски опел астра . на завоя бях почти сигурен ,че няма да могат да спрат щото е 90 градуса и ограничението е 20 км. явно виждайки ,че нама да може лесно да се изъкне по шосето шофиора на джипчето изненадващо зави в полето покрай оградата на НСА ,като вся огромна суматоха сред движещите се коли .Опелчето горкото се наби и то в поляната но нямаше и 3 метра и остана на кантар на една бабуна не можа да помръдне повече на пред и тръгна да излиза на зад .тъкмо ситуацията изглеждаше така ,че лошите ще се измъкнат и като по филмите патрула с Рange rover defender-а за който бях споменал по горе се гмурна в локвите след тойотката и почна мазно ,мазно да се поклаща само докато равчето направо подскачаше по пътечката . доста бързо го настигнаха но след това се скриха в далечината . много ми е интересно какво е станало след това и мисля да се обадя на мой приятел който работи в 7-мо районно в ст. град да каже какво е санало

До: полицейско преследване

Сигурно са му предложили за продан дифендъра Иначе интересна случка,цял екшън

Коментар

Познавам полицая,който е бил с дефендара,хванали са го,но беглеца е бил с Терано,иначе случката е същатата,както я описваш,знам после и какво е станало,но немога да го споделя,освен,че тераното е закасало в калта.

Коментар

Първоначално публикуван от hamilton Преглед на мнение
        Познавам полицая,който е бил с дефендара,хванали са го,но беглеца е бил с Терано,иначе случката е същатата,както я описваш,знам после и какво е станало,но немога да го споделя,освен,че тераното е закасало в калта.
        Ами като кара паркетник, поне да беше сложил кални гуми
        DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Сега остава да започнеш да пишеш нормално или поне с по-малко правописни грешки.

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
            Ами като кара паркетник, поне да беше сложил кални гуми
            Било е крадено,би трябвало още да е пред 7-мо.

Коментар

Първоначално публикуван от hamilton Преглед на мнение
              Било е крадено,би трябвало още да е пред 7-мо.
              Тц тц аматьор
              DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

И какъв е извода - дръжте си колите с гуми за мъгла , за да не могат да бягат крадците
                0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Днес ми казаха,че собственика още незнае за кражбата,понеже бил на сафари в Африка,но съдейки по думите на моя приятел,джипа е добре подготвен,без фарове отпред,на тяхно място имало стоманена греда,някой от съфорумник може да знае на кой е.Бяло терано 2.

П.П.От един месец на сафари не звучи лошо.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X