Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лифт на Волво

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Лифт на Волво

Някои лифтоват колите си, някои напротив
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

ехх.....горко му на човека дет я кара... тая кола става само и единсвено за скрап

Коментар

Според мен шофъора на този "камион" седи точно зад него
      RB Patrol Team

Коментар

хахах да сега като се загледам и аз така мисля.....дори нещо се чуди на околните..... ама си носи отзад ремаркето с играчките хихик

Коментар

Тази кола държи официалния световен рекорд за най-нисък автомобил... обаче може да мине под УАЗ-ката на Голди и под джипката на Йори
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

нисък нисък, ама я виж каква каравана тегли

ПС: Това не е ли смърфомобил
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Изродско е наистина, това което се подава от капака дали му е компресора?
              Ами ако духне по-силен вятър тая каравана дали няма да измести Волвото?

Коментар

Е,щом целта е бил световен рекорд............Иначе,само предницата и евентуално джантите ,са от v70
                B+

Коментар

Това с къв кеф ще го прегаза, даже нема да усетя
                  http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

хрус-хрус ,страхотен вкус
                    B+

Коментар

Първоначално публикуван от Gichev
                      Изродско е наистина, това което се подава от капака дали му е компресора?
                      Според мен не е никакъв компресор, а си е просто двигателя! Няма място на височина, затова е направено така! Виж, че е огънат капака, за да има място за гумите
                      RB Patrol Team

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X