Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Бати разочарованието за дървоядите и термитите...
Обаче ако един Опел го закараш в гората, и спреш в абсолютна тишина, може да чуеш как той гние
Или както казваше един приятел - от Опел са изобретили и патентовали ръждата
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Е, Ладата си е наша, не си я даваме! Макар че англичаните казват:
-Как да увеличите двойно цената на вашата Лада когато я продавате?
-Като и напълните резервоара!
Всичко зависи от поддръжката! Виждал съм Опел Вектра, на 10 години, който си е w много добро състояние (почти бе ръжда)! Но пък има и Лади дето гният след първата година! Моя приятел има Лада, която е на 10 години и имаше дупки от ръжда!!!
Всичко зависи от поддръжката! Виждал съм Опел Вектра, на 10 години, който си е w много добро състояние (почти бе ръжда)! Но пък има и Лади дето гният след първата година! Моя приятел има Лада, която е на 10 години и имаше дупки от ръжда!!!
да бе и аз съм виждал кадет собственост на тенекиджия - грам ръжда няма
Аз, па в Искрец съм
виждал Опел дето от
него са останале само
дупките от ръждата...
колата я нема!
Така, че тоя, к'во -
пръскай с Райд и си
карай!
Е те това е - блуждаеща дупка...Спре някъде и куп изкривени джанти...И тъкмо я научат и вземат там да внимават и хоп - няма я...А той собственника я откарал на друго място...
Коментар