Обява

Свий
Няма добавени обяви.

666

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• 666

Тъй като днес е 06.06.2006, или 6-ят ден от 6-я месец на 6-та година от хилядолетието (666)
    Та да питам на някой случи ли му се нещо дяволско
    Все пак не се случва често
    18
    Да
    33.33%
    6
    Не
    61.11%
    11
    Зависи от датата
    5.56%
    1
    LZ1HKW
    Реглаж на преден и заден мост
    My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Много гаден ден - валя дъжд и не можахме да караме мотори след работа

Коментар

Суеверен съм. Ако започнеш да събираш инструментите преди да е заработило съвсем сглобено и със затворени капаци - няма да заработи. Ще трябва пак да сваляш тенекиите, да ги слагаш, тогава ще заработи нормално. Без да си правил вътре нищо. Ама тва е. Не събирай нищо преди да е затворено.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
        Суеверен съм. Ако започнеш да събираш инструментите преди да е заработило съвсем сглобено и със затворени капаци - няма да заработи. Ще трябва пак да сваляш тенекиите, да ги слагаш, тогава ще заработи нормално. Без да си правил вътре нищо. Ама тва е. Не събирай нищо преди да е затворено.
        Така как ще разбереш ако си забравил някой инструмент някъде !?!
        LZ1HKW

Коментар

Ревизия. Спираш за миг, и ако не знаеш кой инструмент къде е наоколо ти, така че да го хванеш без да гледаш - значи нещо не е в ред. Все едно колко е хаосът.
          Освен това гледаш отвътре. Да няма нищо излишно. А ако посред купона вътре е падало нещо, и най-мизерната шайба, спираш всяква друга дейност и го намираш. Ако не можеш да го извадиш пък имаш друго, трябва да се убедиш че е на такова място, че квото и да става няма да мръдне и да се завре на опасно място. Общ принцип в сервиза на кво да е. И в хирургията също)

Коментар

Мда, в Графа спряхме полетите веднъж, защото липсваше една малка отвертка от зипа на единия МиГ... После се намери в джоба на механика...пъхнал я машинално и отишъл да обядва, а останалите не я видяли и спряхме полетите - нали може да е някъде вътре...
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

)) Като видях за пръв път самолетен гаечен ключ се втрещих. Беше без канап, ама веднага разбрах и бях възхитен от начина на решаването на въпроса

Коментар

При мен инструмента е нареден на табла и очертан и когато нещо липсва се търси докато се намери !
                LZ1HKW

Коментар

Еееех ... Няма място((( От дете мечтая, ама ...
                  Пък и кви табла примерно в операционната. Най-много да пратиш мръсната сестра да прибере оная отвертка от анестезиолога, че нещо много случайно я върти вече толкоз време)) Добре бе човек, ще ти я подаря, просто като излезем от тук, а?)

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                    Еееех ... Няма място((( От дете мечтая, ама ...
                    Пък и кви табла примерно в операционната. Най-много да пратиш мръсната сестра да прибере оная отвертка от анестезиолога, че нещо много случайно я върти вече толкоз време)) Добре бе човек, ще ти я подаря, просто като излезем от тук, а?)
                    ЕЕЕ все пак аз работя в автосервиз не в операционна
                    LZ1HKW

Коментар

А, аз съм сериозен човек, тия бедняшки работи с автосервизите не ме занимават. И гаражът ми е приличен, не е няква бетонна дупка. Където и да спра - все ми е гараж))

Коментар

Мина и този ден без никакъв катаклизъм! Нещо говореха, че можело да се случи (така и не чух какво ), но уви - Света си е цял и за момента нищо не се е случило (надявам се и да не се)!
                        RB Patrol Team

Коментар

Е аз се чудех , що цял ден неможах да се накарам да решавам задачи , то кво било бе 666, ма накрая дезинфекцирахме всичко с една домашна гроздова и няма да има инфекции май.

Коментар

quadra Пуснато на: Сря Юни 07, 2006 12:09 am Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Мда, в Графа спряхме полетите веднъж, защото липсваше една малка отвертка от зипа на единия МиГ... После се намери в джоба на механика...пъхнал я машинално и отишъл да обядва, а останалите не я видяли и спряхме полетите - нали може да е някъде вътре...

Aбе и ние в Графа(ама в завода)сме висяли по 5-6 часа след работа когато липсваше инструмент.Даже си спомням един път до 12.30 през ноща.Всеки инструмент си имаше място и с един поглед се виждаше дали липсва нещо.
                            VW-TOUAREG V6,3.0 TDI:oops:

Коментар

Re: 666

здравейте
                              обаче наскоро наближава 07,07,07 и в съботния брой на 24 часа го определят като късметлийски ден всички искали да се женят гражданските в цяла България били резервирани също другата дата била 20,07,2007
                              ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X