Обаче оцеля до ранния следобед. А ние толкова го пазехме и не минавахме през дупки
Приятно гледане 200 мб
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Една сутрин си купихме Москвич
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Още вчера го видях
Много ми хареса обаче като заседна и го дърпахте с жипа...е те тогава живи не останаха у нас...всичко живо барабар с гущера и дъждовниците които прибрахме от последния преход изпопада на пода от смях в конвулсии
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
-
Миналото лято с един приятел взехме една 12-ка на 60 000 км беше - пушка от всякъде, това чудо колко зор видя и не се предава бре. Малко си беше гавра с машината
обаче чувството да не ти пука за машината и газ до ламарината е много хубаво. Обаче малко нелепо свърши всичко - акумолатора се разхлаби, перката го закачи при което тя се счупи, едно парче от нея проби радиатора и стана една верига нямам думи, но както и да е, продължихме и при 130 градуса сме го карали около 10ина км на макс обороти без да издъхва. На края моя милост направи един скок в стил "Пастрана"
и му заора муцуната много здраво та взе че се откърти масления филтър и след 200 метра затегна и до там
И от тогава си търсим пак някоя 12ка ама нещо не намирме
Коментар
-
И при мен имаше такъв случаи но с Жигула!
издъража 5 дни на пълно натоварване из ливадите и горите.Много е издържлива за тази цел,направо останах очарован от здравината и.То небяха скоци,реки,камъни,хълмове и още какво ли не!Е имаше леки повреди като спукан радиатор които заменихме с друг наличен и пак продължихме,откачи ни се ремъка на перката,а тъкмо в това време Десо караше пред нас с джипа и ние го гонехме.И в краина сметка неможахме да я доутрошим!вярно че пода пропадна целия и като минавахме през река или по голяма локва цялата кола се пълнеше с вода но това е нормално.Ще пусна и снимки и клипчета но само да ги взема от един приател.
[size=7][color=GREEN]EnDuRo[/color][color=blue] & [/color][color=green]OFF_rOaD[/color][color=blue] TeAm[/color][color=green] BiStRiCa[/color][/size]
[img]http://www.autonet.bg/Offroad/deso%20tuning.jpg[/img]
Коментар
-
Алекс много си прав, цялата тази тема е тъжна истина. Не е гордост да изпочупиш едно такова возило което на някой би му служило още дълги години, но всичко това е факт.
При моя случай баща ми като разбра малко по-късно вика "..ей на стари години ще ви хвана да ви тегля по един бой бе, това е истинска гавра" - човека е прав признавам го.
Коментар
-
ПОМОЩ!
не мога да отворя файла с Уиндоус медиа плеър
какво да ползвам?помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
линк?
аз току-що качих някакви, но без никакъв ефект
помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Знам ли и аз, от някъде си свалих преди време торент, ама вече не помня от къде...ама то може от 2-3 места, така че виж там рейтингите и сваляй. И недей разчитай на тоя плаер, сложи си Кристал или нещо по-сериозно.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
, но все пак уважаваите "истинските" машини, че са на свършване
Коментар