Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Завърших

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Завърших

Завърших средното си образование! На 28 имах бал, който изкарах прекрасно (вече 3-ти ден релаксирам )! Ето и снимки и филмчета, който да припомнят с носталгия този незабравим момент, на хората, за които това мероприятие е отминало! А на тези който им предстои, им пожелавам, да се радват на всеки един момент в училище, а на бала да изкарат невероятно и да купонясват, докато имат сили!

http://htftp.offroad-bulgaria.com/As.../28.05.06-Bal/

П.С.: Снимки има още много, обаче още не съм се добрал до тях
    RB Patrol Team

честито, сега започват истинските лай...а ;-( спомням си колко се радвах като завършх преди 10 години и си мислих, че живота е супер от тук нататък но.... верно си е супер ама с мноооого отговорности и задължения....
    no signature no problems

Коментар

Сега като лапнеш малко въздух и като изкараш кандидатските изпити те чакаме да се включиш по-активно в живота на форума извън нета
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
        Сега като лапнеш малко въздух и като изкараш кандидатските изпити те чакаме да се включиш по-активно в живота на форума извън нета
        И аз това чакам ! Покрай това кандидатстване и втората война ще изпусна, но пък за 3-тата съм се зарекъл !
        RB Patrol Team

Коментар

Браво!Леле ,леле ,ти си се разкостил за една вечер .Туй "Hilton",Sin Sity",яко турне
          B+

Коментар

Първоначално публикуван от vokel
            Браво!Леле ,леле ,ти си се разкостил за една вечер .Туй "Hilton",Sin Sity",яко турне
            А ако знаеш и с колата колко сме вървяли ! И що ръчни за толкова път дръпнахме, няма да разправям
            RB Patrol Team

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X