Това пък хептен не го ща
Ама май истинската причина е, че не ми стиска
Явно за този е ежедневие, то и на мен няма да ми пука, ако всеки ден съм до тавана в локвата.
Това пък хептен не го ща
Ама май истинската причина е, че не ми стиска
Явно за този е ежедневие, то и на мен няма да ми пука, ако всеки ден съм до тавана в локвата.
Кольо, непукизмът е състояние на духа, а не навик. Има хора, които се нервят на една и съща дреболия всеки ден. Има и хора, които не можеш да извадиш от равновесие. Или поне много трудно.
Кольо, непукизмът е състояние на духа, а не навик. Има хора, които се нервят на една и съща дреболия всеки ден. Има и хора, които не можеш да извадиш от равновесие. Или поне много трудно.
Човек може да се самовъзпита.
Да, така е. Също както "селянин" е състояние на духа, а не местоживеене. А който продължава да се нерви всеки ден на едно и също нещо не наред.
Но стана много сериозно, все пак сме в хумора. Като го видях тоя, се хилих като побъркан, много ме кефи.
Та темата е за развлечение, да не се забиваме във философия, темата е безкрайна.
Да бе да, спокоен. Намокри му цигарата и ще видиш ти какво е гняв Особенно поради факта, че всички останали цигари, плуват някъде из купето, а огънчето (запалката) сигурно е отплувала нанякъде първа
Коментар