Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На моята улица, тази сутрин :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: На моята улица, тази сутрин

Браво на момчето!Дано да не го види мойта жена чееееее...

Коментар

Браво на момъка. Дано да са оценили по достоинство инициативата му.

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
        И какво против имаме този празник! Вижте колко е хубаво! Изненадата наистина е страхотна, браво на момчето!
        Нищо против просто, ако беше сложил младежа две бурета вино вместо тези балони. Щеше да има поне няколко кандидатки. А така пак си е със старата, няма никаква изненада!
        LZ1HKW
        Реглаж на преден и заден мост
        My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
          Нищо против просто, ако беше сложил младежа две бурета вино вместо тези балони. Щеше да има поне няколко кандидатки.
          Поправка Влади! Ако беше сложил няколко бурета вино щеше да им няколко КАНДИДАТИ!
          Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
          A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
            Поправка Влади! Ако беше сложил няколко бурета вино щеше да им няколко КАНДИДАТИ!
            Поправка 2 : Ако беше сложил няколко бурета вино щеше да има МНООГО КАНДИДАТИ!

Коментар

Първоначално публикуван от Tontonella Преглед на мнение
              Еееееех, какви времена доживяхме... да изразяваме любовта си с купчина балони... А къде останаха нежната музика и любовните стихове от серенадите, букет полски цветя за любимата, сладки думи изречени нейде там под звездното небе...
              Няма значение с какво и как, важно е че момчето има желание и смелост, за тази постъпка.

Ще ме извините за моментния черноглед, но :
              нежната музика преди - чалга сега
              Любовните стихове преди - любовните разходки със скъпата кола в скъпото заведение сега
              букет полски цветя преди - ново бельо от МОЛА сега
              сладки думи под звездното небе преди - е тук не мога да се сетя за момента поне
              .

Коментар

Първоначално публикуван от darkrose Преглед на мнение
                ....
                SMS-и.....

Коментар

А питате ли се какво и е на девойката , след такава приятна изненада?
                  Нормално е от нея да се очаква подобаваща реакция и поведение - да върне жеста.
                  ________________________________________________________________________________________
                  Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
                  HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

Преди десетина години , и аз съм бил толкова луд по жена ми преди да си жениме, та чаках на този празник да излезне с прятелки, и отивам в тях , след като звънях родителите й ме гледаха като гръмнати , непознат младеж и до него няколко кашона от онези дългите за цветя, помолих ги да ме пуснат и да оставя цветята в нейната стая ,разрешиха ми с очтива осмивка, и след това сложих всичките цветя на всякъде, на леглото , на масата ,на прозореца ,на земята ,къде ли не , не остана къде да стъпи като се върне , и оставих блежка на леглото с думите ( Ако леглото ти бе дълго колкото китаиската стена ,пък щях да ти го пълна с цветя, обичам те много и завинаги )
                    Eх от красивото момиче дето бе мечта на всеки мъж и дето ми се надуваше малко ( и то с основание), след този жест се превърна в едно много влюбено момиче и искаше всеки ден да се видиме и след години ,а ето ни нас сега ,едно съмейство и все още се обичаме , желая на всеки това защото най-важното в живота е да обичаш и да бъдеш обичан.
                    Та жените са толкова нежни душички всеки малък жест би им трогнал много , стига да усетат в този жест малко искренесот и малко пламък в очите ти като им казваш че ги обичаш.
                    Пламъка на обичта затихва през годините ,поради много причини ,то проблемите с работата,трудностите на ежедневието ,злобата и зависта дето ни заобикаля, и затова ни е нужно да захранваме този пламък от време на време с малко искрени жестове с малко топли думи където и когато трябва , пробвайте го от време на време и ще видите за какво ви говоря,няма стара жена или грозна жена , има само запустели мъжки души дето са предали много лесно .
                    Последно редактирано от 4selenger; 15-02-09, 00:59.

Коментар

Ей, не престава да ме учудва тази градинка !

Надписа май е от онзи ден, ама аз чак сега забелязвам.
                      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Ники, започвам да ти завиждам за вълшебното форумче, или по-скоро за изгледа към него...

П.П. Въпреки, че точно днес, по-било му отивало "Честити Рождество!", примерно. Явно и посланията са разнообразни, като живота ни...
                        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от darkrose Преглед на мнение
                          Няма значение с какво и как, важно е че момчето има желание и смелост, за тази постъпка.

Ще ме извините за моментния черноглед, но :
                          нежната музика преди - чалга сега
                          Любовните стихове преди - любовните разходки със скъпата кола в скъпото заведение сега
                          букет полски цветя преди - ново бельо от МОЛА сега
                          Просто няма звездно небе. Поне не и в града. А пък за извън града- малко моми биха се съгласили- ще предпочетат Версай, Син Сити, Плаза, Ориент... тъжно е.
                          JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Подсещам. Една година по късно - май се ожениха някъде в края на лятото.
                            Във всеки случай имаше Думба-Лумба, Мерцедеси и хвърляне на бонбони.
                            Последно редактирано от Nik Nikolov; 14-02-10, 08:33.
                            Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X