Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Срам

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Срам

B+

нищо срамно не виждам - това е автомобил за работа, кара се повече от нормалните коли...

срамното е, че дали плащаме 50 или 500лв, пътищата са отврат...
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

За тази година винетката за това чудо е 320 лв!!
      А разликата е в това, че и винетката за една 4-5 тонн кола и за тази въшка струва еднакво!! А един джип който може да е по-тежък от това пикапче е с винетка за лек автомобил!! Явно има нещо сбъркано в цялата работа!!
      В Австрия например винетката на коли с тегло до 3.5 тона струва еднакво - независимо товарни ли са или пътнически!!
      יעבור
      «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
        нищо срамно не виждам - това е автомобил за работа, кара се повече от нормалните коли...

срамното е, че дали плащаме 50 или 500лв, пътищата са отврат...
        е как да не виждаш нищо срамно този пикап натоварен с максимално допустимия му товар пак е с около тон по лек от моя джип.а винетката е 6 пъти по скъпа.
        аз имам такъв проблем с една фелиция пикап.тя в никакъя случай не е по различна от нормалния седан.обаче винетка като за камион.дивна простотия
        В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Имах предвид това което Skorpion_BG написа .Скоро /този месец/ минах през Австрия .Вярно е че всичко до 3,5 т е на една цена.Мисля ,че беше 3,5 евро.А колко товарополезно е това пикапче,пред 3,5 тонна кола,било то микробус ,камион,бус пътнически или хладилен.Имам предвид работата която може да се свърши с пикапа и рентабилността му.
          B+

Коментар

А в братска Сърбия с VW Multivan ми взимат 75 евро в едната посока (Ниш-Суботица), вместо 25 евро, както е за кола. От I-ва, скачам на VII-ма категория, защото е по-висок от 1.3 м.
            Ride to arrive.

Коментар

Е, със Сърбия ли да се сравняваме ... Известни просяци и мошенници.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X