Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Срам
Свий
X
-
нищо срамно не виждам - това е автомобил за работа, кара се повече от нормалните коли...
срамното е, че дали плащаме 50 или 500лв, пътищата са отврат...помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
-
За тази година винетката за това чудо е 320 лв!!
А разликата е в това, че и винетката за една 4-5 тонн кола и за тази въшка струва еднакво!! А един джип който може да е по-тежък от това пикапче е с винетка за лек автомобил!! Явно има нещо сбъркано в цялата работа!!
В Австрия например винетката на коли с тегло до 3.5 тона струва еднакво - независимо товарни ли са или пътнически!!יעבור
«И това ще мине»
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/нищо срамно не виждам - това е автомобил за работа, кара се повече от нормалните коли...
срамното е, че дали плащаме 50 или 500лв, пътищата са отврат...
аз имам такъв проблем с една фелиция пикап.тя в никакъя случай не е по различна от нормалния седан.обаче винетка като за камион.дивна простотияВ момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...
Коментар
-
Имах предвид това което Skorpion_BG написа .Скоро /този месец/ минах през Австрия .Вярно е че всичко до 3,5 т е на една цена.Мисля ,че беше 3,5 евро.А колко товарополезно е това пикапче,пред 3,5 тонна кола,било то микробус ,камион,бус пътнически или хладилен.Имам предвид работата която може да се свърши с пикапа и рентабилността му.B+
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар