Обява
Свий
Няма добавени обяви.
като че ли е малко калничко
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Бугагагагагагагага!!!!!!!!! Някой си е зарязал цистерничката отзад
Какви УАЗ-ки, к`ви пет лева, това си е за онзи всъдеход "Витяз"Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Виждаш ли къде стои синята кака? Това стъпало е около задника на средно висок човек. Тоя самурай няма и да го намерят ...
В такава кал гумите ЗАПОЧВАТ от 36. Разхода е литър на километър за малките двигатели. Самураят не може да си носи и пиенето от едното село до другото.
Такива играчки там не съществуват като клас, не стават за нищо. А камионите стъпват на една ламарина, тя е вързана с две вериги за гъсеничен трактор. Така и живеят.
Коментар
-
Като бях малък корабите на въздушна възглавница взеха да се разчуват. Много се чудех щото така не стават масови. А те не ставаха и не ставаха ... Като пораснах малко видях Зубрите, и спрях да имам въпроси) На Щит 82 руснаците стоварваха с тях морска пехота, мале мила
Че върви - върви, не е истина как. Обаче завива като ероплан - трудно му е. И са огромни, наистина. А малките не се връзвали по разходите никак. Ама и те не завивали, и било проблем с единичните дървета и далекопроводите и други жици. И не обичали хич планините и каменистото.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Skorpion_BGТука май само десантен катер на въздушна възглавница?!!
Или ДТ-75!!
и си изтегли това нещо, Алекс Марков вече го беше пуснал това минава отвсякъде.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Стефане май неси карал самураи на 33-ки ! е аз сам ! в сняг 80 см. потава около 4-5 ! даже снега не може да стигне до джантите ! незабравяй , че тежи 900 кг. !
А и неси прав , че него карат имам Лагода-та на филми от 3 поредни години и самураите определено са доста !Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !
Коментар
-
Ти май не разбра. Ония хора ЖИВЕЯТ така. Какъв Самурай? За какво служи? Какво може? Виж как са облечени, това сигурно е най-хубавият ден в годината. Не се занимавай с глупости, и не бъркай плажните развлечения за ботати задници с живота на десетки милиони хора. На хиляди километри наоколо няма камък да го хвърлиш по куче, къде ще намериш твърдо да стъпиш, да си изтръскаш тунинговия самурай? А Ладогата има могъща спасителна служба, там вече ходят мнозина. Плащат си, вадят ги. Има фирми, купиха БТР-и, трактори, багери. А някои и не успяват. Макар че май две години вече няма загинали.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар