Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шофьор на джип блъснал вертолет

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Шофьор на джип блъснал вертолет

Това май само братушките могат да го направят

Недалеко от Петропавловска-Камчатского произошло очень необычное ДТП - внедорожник Jeep Cherokee врезался в вертолет. По данным следствия, сидевший за рулем внедорожника водитель был в состоянии сильного алкогольного опьянения, и ночью он не сумел объехать буксируемый вертолет. В результате ДТП у крылатой машины вырвало переднее колесо, а сам вертолет перевернулся. Водитель Jeep Cherokee при этом не пострадал, пишет АВТО@MAIL.RU.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Re: Шофьор на джип блъснал вертолет

Първоначално публикуван от quadra

... Водитель Jeep Cherokee при этом не пострадал, пишет АВТО@MAIL.RU.
    ! От това Чероки е останало само багажника !
    RB Patrol Team

Коментар

Пияните- господ ги пази ,Асене .
      B+

Коментар

Първоначално публикуван от vokel
        Пияните- господ ги пази ,Асене .
        Не бе, опазила ги е предната дехормируема зона на Ми-2
        Ми-2 единственния с 6 звезди за сигурност
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Хубаво че катастрофата не е била с УАЗка. Последствията за хеликоптера щяха да са фатални.
          Признавам те, намери jeep cherokee ударен в руски хеликоптер, а можеш ли да намериш Уазка врязала се в Американски хеликоптер .
          LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов
            Признавам те, намери jeep cherokee ударен в руски хеликоптер, а можеш ли да намериш Уазка врязала се в Американски хеликоптер .

Нищо не пише и не се обажда ,защото сега се е"врязал" да търси в "Google"
            B+

Коментар

А аз съм се притеснил ! Значи карам яко и има опасност, само ако от удара остане задния номер ! Може би тогава ще ми има нещо
              RB Patrol Team

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Василев
                А аз съм се притеснил ! Значи карам яко и има опасност, само ако от удара остане задния номер ! Може би тогава ще ми има нещо
                хайде недей вика дявола.
                B+

Коментар

Всичко в рамките на шегата! Иначе такъв челен никому не пожелавам и Бог опазил( и не само такъв разбира се)! Но все пак чуденето ми, си остава! Как така на този младеж му няма нищо
                  RB Patrol Team

Коментар

Ами отрязана е снимката ,незнам да не е някой жмел.Защото хеликоптера панал ,ама тук се вижда ,че не е.Предно колело-щета ,ама не се вижда.Знам ли?
                    B+

Коментар

аз сам присъствал на удар между камион и самолет! стана на аерогарата , един камион се опита да мине под крилото на самолета и..... самолета не се смачка много, ама стана голям проблем. кои ще му даде разрешение за излитане на този самолет? не беше пасажерски а транспортен ама пак.

Коментар

А камиона, отвори ли се като консерва отгоре?

като на този талибан
                        B+

Коментар

Тоя пък какъв вятър го е отвял .
                          LZ1VMH

Коментар

Това е климатик по Авганистански
                            Намирате достатъчно ниско място под което да не може да се провре автомобила, засилвате се и...вуала, работата е направена

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов
                              Тоя пък какъв вятър го е отвял .
                              Но пък колко е щастлив само .
                              B+

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X