Обява

Свий
Няма добавени обяви.

върви пирате възродени

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• върви пирате възродени

ВЪРВИ, ПИРАТЕ ВЪЗРОДЕНИ

Creative Commons (cc) 2006 RaynerApe

Върви, пирате малолетен,
    към тъмния пандиз върви
    С торент, от Арена теглен
    бъдещето си провали!
    Върви към съдебната зала,
    с името си медиите оглави,
    От аванта несъмнено воден -
    и НСБОП ще те посети!

Напред! Пиратството е дрога,
    което по хардове се лей!
    Напред! Продажбите западат
    там, гдето трафика бесней!

Анонимен беше ти довчера!
    О, недей прави се на тарикат,
    че наред с другите пирати,
    не ще видиш компютъра си пак!

А как софийският ПейФорФри,
    насърчаваше делата ни...
    О, тракер незабравим,
    О, пресвещенни торенти!

България най-сетне чиста
    за пред Европейския Отчет -
    след месец обаче пак ще има
    на Славейков дискове безчет...

Коментар

Същата история, като на озъбените безумци Кошлуков и компания с наркотиците ...
      От една страна татковците деиндустриализират държавата. За два кинта на завод. От друга американците унищожават образованието и езика, така че дебилите просто купонясват в училище, ученето е забранено. От трета малоумни кучки твърдят че единствената цел на поверените им телевизии са парите, и пускат само два вида чалга. А, и уж размазани муцуни, но също в чалга вариант, така че да стане съвсем безмозъчно. От четвърта насила се насажда турска и циганска музика вместо всяка друга, щот народа така искал. От пета някой иска да вкара и децата в затвора. А вчера мазно костюмирано педалче паркирало на входа на собственият ми двор, но вътре в него, ми каза че било от Националната Следствена Служба. Не знам защо ми го каза, още се чудя дали не е било заплаха, а? Ми ако бях 20 години по-неопитен? Сега щях да съм в кауша.
      Как можа скъпото ми Отечество да се падне в тая шибана държава?

Коментар

Е. М. знаеш ли колко си прав? Утре ще се изпитваме с едни Доценти по наказателно право. Та чета, чета позамислям се. И, и аз това се питам, това последното!

Коментар

С ТАКОВА наказателно право утре ще докарат закона на Колт. Който направил хората равни, след като Господ ги създал.
          А законът на джунглата и сега превалира над всички останали.
          Кажи на доцентите че наистина ги презирам. Най-оядената част от обществото върши най-малко работа за благото му.

Коментар

Това съм им го казвал. Не ги изненадах! А Н.К. си е хубав, ма кой го прилага?

Коментар

Че тя и медицината не работи без лекарите. Но юриспунденцията по тия земи по не работи и от медицината. Значи няма кво да бием самара. А магарето си разхожда ръбовете на панталона вместо да магари.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X