Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изгубено масло...

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Изгубено масло...

Здравейте колеги...
    Чудих се къде да я "сложа" тази тема и стигнах до извода, че трябва да намери отражение в случки:
    става въпрос за следното-вчера, 27-01-2009 г. по път Е-/номера не го знам/, Плевен-Белене-някой е загубил 2-3 туби пълни със синтетично транмисионно масло за Volvo или машини от този род...Представляват туби от по 20-30 литра, пълни. Аз намерих и прибрах при мен 2,3 туби но явно и други пътници са взели преди мен. Не мога да го определя, защото не съм специалист. Отворих едната туба и представлява нещо като масло за дизелови машини с по-особен цвят. Нямам такива машини и няма какво да го правя. Ако някой мерне нещо по форумите да сигнализира. Ще прикача снимка на едната туба за да се добие представа по точно. При мен става само за ... горене, а е възможно човека да е дал цяло състояние, защото тествах цената и ако е такова маслото , е около 30лв/лтр. Има леко "червеникав" оттенък и като че ли малко по леко/рядко/, от М10Д например. На едната туба пише: "синтетикс трансмисион фуелд или фуилд" не знам точно как се изговаря... На самите туби има гравировка, вдлъбната - Volvo... Другите надписи са изпокъсани, ужулени-явно от влачене по асвалт или падане. Исках да му видя точно модела, ама е невъзможно. Някой е прекарвал доста от тези неща, защото преди мен бяха спрели коли, но от разстояние не можех да видя точно, пък и една мъгла беше в Дунавската равнина, нещо страшно.
    При мен има около 70-80 лтр. Пък и нямам много време за това да се занимавам за проверки и т.н.
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от rpkn; 28-01-09, 10:02. Причина: уточнение2
    [I][SIZE=1]...системен администратор-винаги има начин...:)[/SIZE][/I]

До: Изгубено масло...

Така като гледам си съвестен човек ама ако искаш си сложи от това в скоростите и дифа на уаз-а. Ще заспи
    Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнение
      Така като гледам си съвестен човек ама ако искаш си сложи от това в скоростите и дифа на уаз-а. Ще заспи
      ...
      ами то ако никой си го не потърси и това ще стане, той уаза, ако "усети" такова нещо...сигурно ще ...литне...

Коментар

Първоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнение
        ...
        тъкмо и да те питам нещо: то не става ли за ДВГ. И защо ако е за дифове, външния ми вид/първоначалния/ е като че ли по рядък от обикновено масло. То не трябва ли да е по гъсто например.

Коментар

отговаря на DEXRON III

не само УАЗките ще му се радват

ето линк

Коментар

Първоначално публикуван от rpkn Преглед на мнение
            ...
            тъкмо и да те питам нещо: то не става ли за ДВГ. И защо ако е за дифове, външния ми вид/първоначалния/ е като че ли по рядък от обикновено масло. То не трябва ли да е по гъсто например.
            трансмисионно е.... УАЗките ги карат и с горено масло ама.... по-добре направи бартер при някой маслар

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
              трансмисионно е.... УАЗките ги карат и с горено масло ама.... по-добре направи бартер при някой маслар

никой се не обади за близо година и е време да се заключи темата и уаз-а да му се ... порадва ... къде на диф, къде за друго и така ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X