Това е относно спора УАЗ VS G-класа
Слагам го тук за да не го възприемате сериозно и да не разгори пак празна полемика
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
куадра пак са опитва да създава интриги но това дето го сънува всеки ден като стане от леглото и вижда че всичко си е както беше преди да си легне
Абе братле, прочети първо какво към написал, и това че го слагам в темата за хумор е точно с цел да не се разгарят интриги, а да се посмеем на унижението на баровеца който се е сдобил със скъп автомобил (G-класа, Кайен, Рейндж...) и се налага да го дърпа "кофа с болтове"(УАЗ, Самурай, Чероки...)
Автомобила не е виновен че не е случил на подходяща поддъжка, нито трябва да се правим на супергорди когато се наложи да ползваме нечия помощ. И аз по-миналата седмица останах без бензинова помпа (Carter - на 150 хиляди мили - дай боже на всеки BOSH толкова живот), и ме дръпна 100 метра до паркинга съседа с прастарото Скорпио... Трябваше ли да се тръшна и да викна гороломно че "великият Гранд може да го тегли само някой Додж Рам"???
Ще се отучите ли да се цепите с някакви коментари все едно лично ви засяга и от фирмата чийто автомобил карате ви плащат за да им пеете дитирамби? Ай сиктер с тия глупости, и ние с Vokel се бъзикаме един с друг, ама никой не го взима присърце, а ти сакън да не се накърни имиджа на великото ти возило. Цялата работа прилича на едно голямо избиване на комплекси и мерене на пишки...
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Майтап-майтап, ама на голо дупе - живо...таковата де...
Kaishin, не знам дали си правиш майтап, или се заяждаш и после се измъкваш като казваш, че си си правил майтап! Мойто приятелско предложение към теб е: Слагай по една усмивка или нещо от тоя сорт на майтапите, за да не оставаш неразбран (а вече в доста теми ти се случва) !
Коментар