Ех, с твоето мръсно подсъзнание...
Ти да не караш с презервативи на краката, че от педалите се хваща СПИН
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Мене антистрес не ми требе, аз съм си от там
Ако не вярваш виж:
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
За каква карта става въпрос братле? Щото съвсем случайно стигнахме до мястото. Със Севдалин (disem - пикапа на снимката е неговия) обикаляхме из пущинаците(надявам се скоро да успея да постна снимки от прехода), и срещнахме тази дивотия вече на връщане към София. Иначе имахме интересни приключения, но да не избързвам без снимки
Еми мини през знака готово какво има да му мислиш!
Тук в Бистрица имаше подобен и го премазахме
Е, ние тук такива неща не толерираме. Но имаме идеи за него де
Е, да я бях видял по-рано нямаше да се чуствам толкова приятно изненадан когато го видях това
Коментар