Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разбиха Дайхатсуто ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Разбиха Дайхатсуто ...

... на жена ми - малко преди нова година. Пораженията са дясно предно стъкло (46 лв. с монтажа ) - радиото и навигацията . Жена ми търча по застрахователи и до полицията цял ден. Интересното в случая е следното :

1. От полицията са дали някакъв входящ номер и тел.номер и име на човек на който още не съм се свързал с никой.
    2.НЕ са взели отпечатъци и т.н. , въпреки че специално питах да ходи ли с колата дп районното или не.
    3.На следващия ден вечерта съвсем случайно по обява от интернет си купих същата навигация. В къщи се оказа че е мойта - не бяха изтрили записаните локации и т.н.

Въпроси : някой знае ли каква е процедурата ? какво трябва да взема от полицията за пред застрахователите ? Как да процедирам с откупеният си гпс и информацията която имам за човека който ми го продаде?
    всякакви размишления и съвети са добре дошли ...
    Daihatsu Terios ,Hyundai SF Classic, Suzuki Vitara Classic , Honda MTX 80 , ATV 200 cc (китайче) ,LZ4GG , GPS
    [url=http://my.flightmemory.com/pepsii][img]http://my.flightmemory.com/banner/pepsii.gif[/img][/url]

До: Разбиха Дайхатсуто ...

Мисля, че в този параграф 22 само ще се главоболиш ако минеш по правилните институции. Защо не се обадиш на "Господари на ефира" или на БТВ, но първо отиди пак в районното и направи опит да се заинтерисуват-все пак нали плащаме данъци?
    OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Май по добре събери няколко приятела, и посети човекът от който си взил GPSa. Може и радиото да ти върне. А и да си плати ремонта на стъклото и тн.
      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

От полицията взимаш удостоверение,за пред застрахователите.За откупената навигация или казваш на разследващия как стоят нещата или се оправяш както знаеш.Ти решаваш.

Коментар

Първоначално публикуван от pepsii Преглед на мнение
          ... Как да процедирам с откупеният си гпс и информацията която имам за човека който ми го продаде?
          всякакви размишления и съвети са добре дошли ...
          Разправям им аз на полицаите, че ей така почват саморазправите........Което не става с бой, става с много бой......

Коментар

От полицията трябва непременно да ти дадат служебна бележка в която да пише номера на заявителския материал. Колкото до информацията от кого си купил навигацията най-добре е да я споделиш с полицая който работи по случая , но това все пак е и въпрос на доверие (доколко имаш доверие в полицията).

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
            Май по добре събери няколко приятела, и посети човекът от който си взил GPSa. Може и радиото да ти върне. А и да си плати ремонта на стъклото и тн.
            Това е най-доброто решение...............на жена ми преди 3-4 месеца и разбиха служебната Фабия и взеха от багажника цигари за около 700 лв. (тя е търговски представител на цигари), ходихме в полицията, отношението беше "потресающо", дежурния офицер през цялото време се оплаква от работата си и псува същата. Показа ни ръцете си, целите в мазоли, защото през почивките ходел да бачка по строежи, защото, цитирам: "В тая глупава полиция, не дават никакви пари, за какво да седя, освен за стаж и да отчитам дейност......е..л съм я в полицията.." и такива подобни. Естествено нищо не свършиха, но как да имаш доверие, че някой от "полицията" ще си свърши работата? Всеки сам се спасява в тази безумна държава.
            Последно редактирано от cveti; 07-01-09, 12:43.

Коментар

Здрасти,

Страхотен късмет, малък е света. За съжаление това с Кражбите и продажбата след това си е един много голям бизнес. Преди всички тия неща се продаваха по заложните къщи.

Кажи къде ги четеш тия обяви , че аз трябва да си откупя, Лък, ГПС, Бинокъл, Фенер и една камара нещица които човек си държи в Джипката. За съжаление заедно с тях ми замина и Колата....

С тая скапана полиция има опасност да се вкараш един друг филм. И после да се чудиш как да се отказваш от показанията. Няма как да те защити полицията никой там не си върши работата и доколкото разбрах наскоро, нямат и никаква мотивация.

Успехи през новата година
              Т5
              Crossrunner

Коментар

Първоначално публикуван от Haji Преглед на мнение
                С тая скапана полиция има опасност да се вкараш един друг филм. И после да се чудиш как да се отказваш от показанията. Няма как да те защити полицията никой там не си върши работата и доколкото разбрах наскоро, нямат и никаква мотивация.
                Това с мотивацията е друг филм. Като няма мотивация, да ходи да бърка бетон. Какво прави в полицията. Нали за това му се плаща. Като ти е откраднат джипа, да ти го намери, или поне да направи всичко възможно
                Последно редактирано от cveti; 07-01-09, 12:43.
                Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Гледай да оправиш каското, а за другото пий една студена вода. За човека, от който си купил GPS-а си, или му организирай едно посещение, или го забрави. Полицията така или иначе нищо няма да направи.

Ще получиш писмо от някоя институция, след 10 години, когато си забрави всичко, че делото е прекратено, и толкоз.

Това всичкото го споделям от личен опит. Тъжно, но факт. Полиция и съд - нямаме.

ГНУС!
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

тюх ! много "обнадеждаващи" отзиви . благодаря на всички отговорили !днес бях в 4-то и им написах "сведение" - пък каквото сабя покаже. За служебната бележка си плащаш такса 2.50 + комисионна 1 лв . а данъците за какво отиват?
                    Daihatsu Terios ,Hyundai SF Classic, Suzuki Vitara Classic , Honda MTX 80 , ATV 200 cc (китайче) ,LZ4GG , GPS
                    [url=http://my.flightmemory.com/pepsii][img]http://my.flightmemory.com/banner/pepsii.gif[/img][/url]

Коментар

Айде стига бе. От кога искат пари за служебна бележка ? Това сериозно ли го казваш ? На база на какво искат пари за служебна бележка ?

Коментар

За полицията забрави,няма да ти помогне-не може,а и не иска,мисли
                        "инъче" ,и ако можеш-действай !

Коментар

Първоначално публикуван от gnicolov Преглед на мнение
                          Айде стига бе. От кога искат пари за служебна бележка ? Това сериозно ли го казваш ? На база на какво искат пари за служебна бележка ?
                          сериозно ... не знам на каква база .. по стар соц обичай - платих без да питам

ъпдейт - днес им съдействах и го плениха пича - оказа се че им е познат с дълга криминална история .

Коментар

Първоначално публикуван от pepsii Преглед на мнение
                            ъпдейт - днес им съдействах и го плениха пича - оказа се че им е познат с дълга криминална история .
                            Нищо ново. Утре пак ще е навън.

Като е с дълга криминална история, защо не е на топло?

...отговорите всички ги знаем.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

А квитанция издадоха ли ти ? За бележката питам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X