Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Аз съм щастлив! Жената почна да прихваща. :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Аз съм щастлив! Жената почна да прихваща. :)

Чудо!!!

Взе да ме подпитва - това що е, онова за какво е. Днес ме пита няма ли да слагам железа отпред, вместо тия пластмаси. По и вдъхвало доверие. Заглежда се по разни джипки, пита ме какво-що спрямо наш'те.

Сега остава само и в калта да я набутам, та да се свърши окончателно. Ама още се дърпа като прясно гадже. До сега беше разумната глава в семейството, ама май и тя тръгва по наклонената плоскост.

Чудя се да се смея ли, да плача ли? Май вярно било заразно.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

До: Аз съм щастлив! Жената почна да прихваща.

Прояви подчертана скука. За реално важните неща казвай че не знаеш. Непременно кажи че не искаш лебедка. Започни да задаваш въпроси, в стил "искам да науча". Не пропускай да кажеш че ако не те е светнала тя, така и си щял да си умреш в неведение. Жените оценяват неправилно всяко подмазвачество, и крайното, да не ти пука ако е пред посветени мъже. Те ще разберат веднага че воюваш и няма да се хилят.
    Понякога разказвай за стръмни места, наблягай на страха. Извънредно важен афродизиак за жените.
    Треснат ли веднъж два - три цилиндъра, значи ей сега ще запали. Върти, няма къде да се дене)

Коментар

Чудото започва!
      За сега само подпитва, после и забележки ще има.
      Ще си караш пак Ферозката ми изглежда!
      Съдя от личен опит.

Коментар

Дай и да попрочете форума. Небрежно така, на първо време снимки... При моята действа

Коментар

Хм, моята си кара ферозата и дума не дава да се трампим....

и едвам ми я отпуска за уикенда

латентна фаза, си мисля...

Коментар

Ей голям интригант си ....ама и ние понякога си обичаме жените признай си пред всички истината взе "терано"-то за жена си пък сега туй-онуй айде, че "фероца"-та що кал и сняг е чака под твое управление....
            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Ама тя и книжка няма. Много пъти съм я кандардивал да изкара, че кола да купим, ама нейсе.

Преди 2 часа се качихме инцидентно до бившите поделения на Люлин планина, че ги и подминахме малко. Горе в момента е супер - пълно спокойствие. С тераното. Беше доволна. Реших все пак да не последвам пъклената си мисъл да излезем на Драгичево по черно. С тия гуми сигурно щеше да си е приключение. Иначе до горе си се качи като по сухо. Вози гладко и напоително, та чак не мен ми стана кеф. Под 30км/ч не съм слизал, освен на 1-2 места.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                Чудо!!!

Взе да ме подпитва ...
                Такааааа. Не бързай да се радваш. Точка 2: как да взема джипа от жена си.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                  Такааааа. Не бързай да се радваш. Точка 2: как да взема джипа от жена си.
                  Имаме си два.

...а и точно това питах - Да плача ли, да се радвам ли?...

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                    Имаме си два.

...а и точно това питах - Да плача ли, да се радвам ли?...
                    Значи ще надджипваш два джипа. Тук повечето хора едвам се оправят с един.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                      Значи ще надджипваш два джипа. Тук повечето хора едвам се оправят с един.
                      Хлъц!

Коментар

Сигурно е от нитратите или консервантите в храните.Не знам,моята стана законен риболовец от 3 години сега има повече пръчки от мен.Взе да подпитва за лова,ама и отговорих както тя на мен едно време"Ако си намериш пари ставай".Но и казах също ,че ако стене ловец аз продавам всички пушки,даже и ако трябва на нея и се отказвам.Една ниша,не нишичка ми остане ,там някъде сам и тя пак иска ,ммного хубаво и било с мене.Да, ама не.
                        Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
                        "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
                        "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X