Има още около девет минути до Коледа и Бъдни вечер е към края си. Та въпроса ми е "у кого се падна паричката". Излишно е да коментирам, че след като аз зададох въпроса в нашето семейство паричката се падна в мен . Съвсем случайно разбира се. Надявам се да е за добро и да е късметлийска. Иначе защо изобщо трябваше да се случва. А това си е и нормално в края на краищата аз храня семейството. То и останалите помагат кой колкото може и го правят с ентусиазъм. Затова с радост ще споделя късметчето със семейството, домашните любимци /които са неразделна част от нас и засега са само пет на брой/, и всички приятели, познати и непознати. Дай Боже всекиму късмет и не забуд про меня! Амин!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
У кого се падна паричката?
Свий
X
-
До: У кого се падна паричката?
Догодина ще ви кажа
Че правя в момента изследване (с чисто научна цел), има ли нещо вярно в тая работа с парата или не. И за да е чист експеримента - няма да ви кажа кой беше "щастливеца". За неразбралите - пояснявам, за да е чист експеримента в нАУката се отсраняват всички възможни външни фактори, ако аз ви кажа, че парата е у мен и някой от вас решат да ми "докажат" че тая работа Работи, то те ще дойдат и ще ме засипят с пари, а аз нали искам чист експеримент
и обратно противниците на таз теория могат дори да ми спрат заплатката
, А това със сигурност не искам
....
Та така
Весели Празници
Коментар
-
До: У КОГО СЕ ПАДНА ПАРИЧКАТА ?
Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнениеТази година паричката отиде в брат ми, ...
На всички късметлии честито!
Весела Коледа!О899 2б2 1З2
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар