Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ОМВ - бензин вместо дизел в резервоара!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ОМВ - бензин вместо дизел в резервоара!!!

По бензиностанциите никога не е работил цветът на нацията. Кредитния бум, обаче, за известно време местеше нормалната им работна ръка на по-добри места. Освободените места, естествено, се запълваха с още по-големи гъби, при това без опит и навици (проблемът не е само на бензиностанциите).

Сега пък дойде кредитната криза. На всички в главата им е съкращаване на разходи. На някой мениджър му са се присънили купища човекочасове, в които персоналът на бензиностанциите чопли семки (обективен факт). Ей, ама натоварването било променливо, а трудно се организират хора само за пиковите часове... PHB не мисли за такива неща. Той смята толкова по толкова и го дава на шефа за подпис, а той - на своя шеф за похвала. А докато се разбере, че нещата са оплескани, ...

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
      Днес видях текстът на темата качен като статия в Dir.bg.
      http://dnes.dir.bg/2008/12/30/news3793024.html
      Прочетох повечето мнения там...

ужас...

каква гнус, каква помия, каква отврат...
      не съчувствие, отвратна завист блика от тези постове...

и това са хората около нас..., повечето хора, ама много повечето...

е, някой ще каже - не е важно как съм я, важно е Вуте да е зле...

не знам, колата ще се оправи, развалената Коледа - също, ама една гнусна утайка и горчивина от прочетеното в Дир-а със сигурност ще остане...

ами защо бе, нещастници, не си купите и вие нова кола - не за себе се, за подарък?
      за съпругата?

дето не е спала в тия моменти, в които са се вадели тия кинти, дето е гледала децата в събота и неделя, когато вместо да си почиваш или да смучеш бирички или мастики в кафенето , ти се е сгъвал задника как да ги изкараш тия пари, че и мушмороците, дето са много силни зад анонимността си в Дир-а, и те да си получат заплатките.....

ама е много лесно да кажеш- ей го баровеца, дето си е купил нова кола, хак му е, да се счупи дано....

ей..

не искам да коментирам повече
      не искам да казвам и нищо за българското в българина....

Скорпионе, желая успешно развитие на събитията и съм сигурен, че жена ти е оценила жеста по-високо от стойността на подаръка..

Успех!
      Последно редактирано от Veni1; 04-01-09, 15:14. Причина: афект

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
        Скорпионе, желая успешно развитие на събитията и съм сигурен, че жена ти е оценила жеста по-високо от стойността на подаръка..

Успех!
        Благодаря на тебе и на всички от форума! На коментарите от дир не им се връзвам - зявистливи и злобни хора винаги е имало и ще има за съжаление. Жалко, че все още в много хора е вкоренено мнението, че нови коли карат само мутри и престъпници! А е хубаво болшинството да повярва, че всеки може да успее поне малко ако има желание!
        Утре сутринта отивам в сервиза да видя как стоят нещата и ще информирам тук за резултатите!
        יעבור
        «И това ще мине»

Коментар

Съд до дупка, Това се случи на чисто новия Авенсис на шефката ми пак на ОМВ. Тия наистина са идиоти, аз по пет пъти проверямвам какво ми сипват. Съжалявам за нервите и разваления подарък за Диана. Дано ги осъдиш и не се връзвай на завистниците от Дир-а.
          LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
          www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Тия са пълни малоумници! Няколко пъти ми се е случвало да чакам 10-ина минути, да ми сипят газ, докато младежа с гъбата мие колата на някой клиент....за 1 лев! Стъкла, фарове, всичко!
            А върха беше когато ми заредих 44л. газ в 38л. бутилка и то не напълно празна! Това на ОМВ-то в Слатина. Тази фирма я забравям, ще пробвам Шел и ЕКО, пък да видим.

Коментар

Първоначално публикуван от lama69 Преглед на мнение
              А върха беше когато ми заредих 44л. газ в 38л. бутилка и то не напълно празна!
              Това може да се случи. И не защото искат да те излъжат.
              Сигурно знаеш, че една газова бутилка никога не се пълни на 100%.
              Когато казваш 38л. това е обема който ти пълниш, но самата бутилка има поне около 20% още резерв. Ако клапана който затваря щом се напълни бутилката засече може тя да събере повече или по-малко от това което очакваш. Обикновено такава засечка се получава когато налягането на самата помпа на колонката е по-ниско или по-високо.

Извинете за отклонението от темата.
              [COLOR=Blue][B][SIZE=3]Пътя към ада е постлан с добри намерения![/SIZE][/B][/COLOR]
              JEEP GRAND CHEROKEE 2.5 TD

Коментар

Много неприятна случка в много кофти момент.
                Дано всичко с колата е ок и няма сериозни последици. Моят съвет е да опиташ да ги осъдиш и за морални щети, стига да имаш мерак.

А по отношение на тезата "не им давайте да ви сипват, сипвайте си сами", не бъдете толкова критични, защото грешки се допускат винаги. Аз лично преди нова година на мотора му сипах 4-5л. нафта и то именно от недоверие към зарежащите на бензиностанциите, просто се бях разсеял...ама то е така като карам дизелов автомобил. Та така...ама аз в случая мога да се сърдя на себе си, ти имаш шанс да се овъзмездиш

Поздрави
                Per aspera ad astra.

Коментар

Наистина неприятна случка,

СкорпионBG имам подобен случай, като твоя. Понеже причината за повредата не е дефект на автомобила означава, че и гаранцията могат да не признаят, което пък означава, че ще трябва да платиш!(разбирай ОМВ)
                  За целта имаш т.н протоколи и касова бележка.
                  За да плати ОМВ ти трябват пълните данни за издаване на фактура на името на "ОМВ БЪЛГАРИЯ", вземи ги от бензиностанцията в която е станала грешката.
                  С две думи - плащаш всичко ти! И с фактурата за целия ремонт издадена на ОМВ, те ти я осребряват кеш.
                  П.П
                  Ако имаш разходи по случая и към други фирми, например за репатриране, просто пак фактура на ОМВ и осребряване в бензиностанцията.
                  Няма да имаш проблем с плащането от тяхна страна.
                  LZ1HRD

Коментар

Първоначално публикуван от Tiger-D Преглед на мнение
                    Това може да се случи. И не защото искат да те излъжат.
                    Сигурно знаеш, че една газова бутилка никога не се пълни на 100%.
                    Когато казваш 38л. това е обема който ти пълниш, но самата бутилка има поне около 20% още резерв. Ако клапана който затваря щом се напълни бутилката засече може тя да събере повече или по-малко от това което очакваш. Обикновено такава засечка се получава когато налягането на самата помпа на колонката е по-ниско или по-високо.

Извинете за отклонението от темата.
                    Бутилката ми е с обем 38л. Докато работеше калпана събираше максимум 32. Като се прецака, започна да изключва на 36-37л. Просто 44л. е много, не е възможно. Да не говорим, че като започнах да зареждам в Шел, сякаш ми падна разхода.

Коментар

Да се отчета за крайния (засега) резултат!
                      Източването и почистването на горивната система и резервоара в ИНДкомерс струваше 120 лв.! Пътната помощ 65 лв.! ОМВ плати всичко по фактури, сипаха догоре алпин дизел!
                      Декларация, че нямам претенции не подписах по съвет на момчетата от сервиза!От ОМВ се съгласиха, че сервиза е прав и ако има някакви проблеми по-нататък ще се проведе експертиза и ако причината е неправилното зареждане те ще поемат разходите!
                      В момента Сантасето се движи без проблем! Ако не смятаме, че жената успя малко да го жулне от един стълб!!!
                      יעבור
                      «И това ще мине»

Коментар

Честито
                        Много безаварийни километри оттук насетне
                        Per aspera ad astra.

Коментар

Честито Скорпионе! От тук нататък много безаварийни километри и май е време да си добавиш и новата придобивка в подписа
                          [COLOR=Blue][B][SIZE=3]Пътя към ада е постлан с добри намерения![/SIZE][/B][/COLOR]
                          JEEP GRAND CHEROKEE 2.5 TD

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
                            Да се отчета за крайния (засега) резултат!
                            Източването и почистването на горивната система и резервоара в ИНДкомерс струваше 120 лв.! Пътната помощ 65 лв.! ОМВ плати всичко по фактури, сипаха догоре алпин дизел!
                            Декларация, че нямам претенции не подписах по съвет на момчетата от сервиза!От ОМВ се съгласиха, че сервиза е прав и ако има някакви проблеми по-нататък ще се проведе експертиза и ако причината е неправилното зареждане те ще поемат разходите!
                            В момента Сантасето се движи без проблем! Ако не смятаме, че жената успя малко да го жулне от един стълб!!!
                            Браво! Всичко в крайна сметка е добре, когато завършва добре. Хиляди безаварийни километри от мен и очите на четири при посещаване на разните му там бензиностанции...
                            Only after the last tree has been cut down,
                            Only after the last river has been poisoned,
                            Only after the last fish has been caught,
                            Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Честито и от мен и много безаварийни км! Дано жулването в стълба да е против уроки! Когато се видяхме на Коледа при катастрофата до Божурище, за съжаление не беше в много празнично настроение, но дано вече се е променило.

ПП: Винаги съм гледал какво ми сипват по бензиностанциите, но след като прочетох за премеждието, вече си наливам сам.
                              http://www.nakladkibg.com
                              накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

ЧЕСТИТО и от мен!Много безавариини километри от тук нататък!А Женати си знае работата.....жулването е против уруки!!!Така че това да и е косура на колицата!
                                Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
                                LZ1NES

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X