Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ОМВ - бензин вместо дизел в резервоара!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ОМВ - бензин вместо дизел в резервоара!!!

Е на това му се вика да нямаш късмет.
    Стъжни им живота ако можеш на OMV. Не, че ще се оправи нещо, но просто си го търсят. Не мога и да предположа какво си изпитал. И то не толкова за колата колкото за изненадата за празника която си подготвял.

Гледай сега майтап, колата от тази интервенция да живее сто години
    Абе и това ще мине. Само да не си туриш някоя болес, ей. Не пожелавам на никой да е на твое място.
    Добре, че съм на газ и няма как да объркат. Иначе зареждам само на OMV.
    Пийте червено вино! Дава здраве.
    А то ни трябва за да пием ракия!

Коментар

Даа, трябва да сте много внимателни докато зареждате, защото и тия дето ви сипват бензина правят всякакви мизерии...., винаги стоя до края на зареждането и го гледам в ръцете, че дори как ми завиват капачката на резервоара, защото масово правят следния номер:
      бензинджиите наи-обичат тия дето викат:"пълни до горе" и отиват да се мотаят в магазина....следва пълнене догоре и.....още 2-3 литра в некоя лейка или шише, дето си ги крият някъде около тях, а ти си ги плащаш. И така 10 удара на ден, че и повече....айде смятайте надницата на бензинджията......
      Преди да го науча тоя номер, винаги съм се чудил, защо лейките за вода за чистачките мирише на бензин.......по ОМВ-тата и други вериги.
      Абе требе да станем банзинджия и я!!:

Коментар

Миналата седмица и на мен ми сипаха на OMV в Пловдив вместо бензин нафта! Обаче в туба.Викам му сипи в тубата бензин и останалото в резервоара.Връщам се от касата гледам малоумника се мъчи да мушне пистолета в гърловината.Какво правиш питам го а той ми неможе да влезе в резервоара.Дойде управителя вика какво е направил пак тоя..... после извинения.Малко остана да пробвам мотора дали върви с нафта!

Коментар

Жалко за провалените празници.Съчувствам ти изцяло.
          А за колата не се коси ще я оправят в сервиза.
          Преди няколко години когато работех на бензиностанция имахме такъв случай-\едно 18 годишно недо..... девойче високо около 190см,тежащо около 95\100 кг. смяташе, че ако прави мили очи на мъжете с лъскави коли може да й излезе късмета\-взе че сипа бензин 98 до горе на един дизелов Туарег на около 40 000 км.Собственика \с доста дебел врат\ на касата платил и си тръгна. На 100 метра по надолу закъсл и се върна с пяна на устата.Платиха му превоза до сервиза и ремонта от застраховката на обекта-задължително има такава.
          След два дни същата тази ........ сипа дизел за 20лв. в бензиново Пежо, но този път клиента на касата като му казали дизел се усетил и въобще не я пали колата а извикахме майстор на място да източи резервоара и му заредихме около 30 литра бензин за наша сметка.
          Въпросната девойка си отиде веднага,нищо че майка и работела в данъчното и имала връзки навсякъде.
          Та ако можеш да ги осъдиш за морални щети направи го.Ние не сме свикнали да мислим така, но нервите и ядовете са по-лоши от всичко останало.
          [COLOR=Blue][B][SIZE=3]Пътя към ада е постлан с добри намерения![/SIZE][/B][/COLOR]
          JEEP GRAND CHEROKEE 2.5 TD

Коментар

Днес видях текстът на темата качен като статия в Dir.bg.
            http://dnes.dir.bg/2008/12/30/news3793024.html
            Аз не вярвам в чудеса!
            Разчитам на тях!

Коментар

Егати... Абе хора защо се доверявате на този или онзи, след като можете сами да си свършите работата перфектно. Аз по бензиностанциите не давам /парен каша духа/ да ми измият стъклата, камо ли някой да ми налива това или онова.
              Безкрайно съжалявам за неприятностите колега, ама може ли такова отношение и то към чисто нов автомобил - " Казах на пича който зарежда - "алпин дизел догоре", влязох вътре да купя винетка и комплект пожарогасител, аптечка и т.д.!". Извинявай ама егати пича...
              Only after the last tree has been cut down,
              Only after the last river has been poisoned,
              Only after the last fish has been caught,
              Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Първоначално публикуван от blackfirefly Преглед на мнение
                Егати... Абе хора защо се доверявате на този или онзи, след като можете сами да си свършите работата перфектно. Аз по бензиностанциите не давам /парен каша духа/ да ми измият стъклата, камо ли някой да ми налива това или онова.
                Безкрайно съжалявам за неприятностите колега, ама може ли такова отношение и то към чисто нов автомобил - " Казах на пича който зарежда - "алпин дизел догоре", влязох вътре да купя винетка и комплект пожарогасител, аптечка и т.д.!". Извинявай ама егати пича...
                айде намерихме виновника
                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от blackfirefly Преглед на мнение
                  ... Безкрайно съжалявам за неприятностите колега, ама може ли такова отношение и то към чисто нов автомобил - " Казах на пича който зарежда - "алпин дизел догоре", влязох вътре да купя винетка и комплект пожарогасител, аптечка и т.д.!". Извинявай ама егати пича...
                  Ами освен да вземат всички собственици на нови коли не само сами да сипват гориво, ами и сами да си ги мият на автомивките, сами да си ги ремонтират и т.н., щото тези, на които им се плаща за това, за чеп за зеле не стават ?!?
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Кофти случка, ама и ние един път изгоряхме с бая бензинец. Има-няма към 300л...На наш влекач Мерцедес, нашият си шофьор си му сипва бензинец и газ към границата да си вземе полуремаркето. Минал 2-3км и започнало страшно пукане....спрял, пребледнял, ама нито той, нито служителите от Шел обърнали внимание какво слага в камиона. След час лутане по проблема, сваляме първата дюза да видим да не се е запушил и веднага ни лъхна на бензин.... Източихме го, свалихме филтрите, подкачихме нафта и си заработи без проблем.
                    Беше преди години, нямаше толкова бензиностанции от тези с многото колонки, като на Чинела, а тоя Шел на Благоевград още тогава си беше модерен. Сега има ТИР колонка(не знам тогава дали е имало). Случват се грешки...

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
                      Днес видях текстът на темата качен като статия в Dir.bg.
                      А видя ли коментарите отдолу?
                      Голям процент от тях са на зли и завистливи дребни душици.
                      Сигурно всичко биха дали и те да могат да си позволят да правят такива подаръци.
                      Просто никога няма да спра да се учудвам на хорската злоба.

Извинявайте, че се отклоних от темата,но всеки път побеснявам като видя такова отношение.
                      [COLOR=Blue][B][SIZE=3]Пътя към ада е постлан с добри намерения![/SIZE][/B][/COLOR]
                      JEEP GRAND CHEROKEE 2.5 TD

Коментар

OMV не от вчера имат проблем с кадрите и горивата. Отдавна не зареждам от тях.
                        Това е чисто нов автомобил. Само при вида на нова, току що закупена кола въпросния олигофрен, обслужващ колонките би трябвало да излезе от комата, в която е изпаднал. Много пъти съм се чудил на OMV, по какви критерии си подбират персонала. Единствено кафето им е на ниво.
                        Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

Първоначално публикуван от Tiger-D Преглед на мнение
                          Голям процент от тях са на зли и завистливи дребни душици.
                          Сигурно всичко биха дали и те да могат да си позволят да правят такива подаръци.
                          Просто никога няма да спра да се учудвам на хорската злоба.
                          Прочетох коментарите. Напълно съм съгласен с теб. Това е завистта. Половината от писалите там според мен биха дали всичко за да могат да ти съсипят новата кола само защото те не могат да си го позволят.
                          Аз не вярвам в чудеса!
                          Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
                            Прочетох коментарите. Напълно съм съгласен с теб. Това е завистта. Половината от писалите там според мен биха дали всичко за да могат да ти съсипят новата кола само защото те не могат да си го позволят.
                            ...което ми се струва крайно неразумно, имайки предвид, че щом не могат да си позволят подобен автомобил, едва ли ще могат да си позволят и металокетамиката която ще им е необходима след като попаднат на правилния човек.
                            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от fireman160 Преглед на мнение
                              OMV не от вчера имат проблем с кадрите и горивата. Отдавна не зареждам от тях.
                              Това е чисто нов автомобил. Само при вида на нова, току що закупена кола въпросния олигофрен, обслужващ колонките би трябвало да излезе от комата, в която е изпаднал. Много пъти съм се чудил на OMV, по какви критерии си подбират персонала. Единствено кафето им е на ниво.

Аз сипвам от няколко години само на OMV-Панчарево до караулката на крастовището. Повечето я знаят.
                              Какви са ми наблюденията. Преди 2-3г. си беше нормално, момчета и то по няколко отвън на колонките. Бензинец ще ти сипят, стъкло ще измият, гуми ще проверят. Нормално. Сега особено след 7.00ч. обикновено е само един. От тъмното ли ги е страх?
                              Друго интересно е, че в момента на бензиностанцията работят почти и само хора от малцинствата И то не работят ми се влачат и гледат като министерски зетове. И на касите вътре често са "роми". За текучеството да не споменавам. Цяло Филиповци се извъртя.

Та явно персонала го подбират по цвят. Имало безработица и съкращения Не повече от нормалното, мисля.
                              Пийте червено вино! Дава здраве.
                              А то ни трябва за да пием ракия!

Коментар

Случва се колеги!На брат ми му напълниха резервоара с V-power бензин,вместо V-power дизел наа един Шел,но добре че грешката бе осъзната преди паленето!От бензиностанцията обаче веднага извикаха репатрак и закараха колата в техен сервиз,където източиха горивото!След това я върнаха на бензиностанцията,върнаха парите за бензина и напълниха резарвоара за тяхна сметка с дизел!Коректно отношение общо взето,та се размина само със загуба на време!
                                0899 шест5313нула
                                За всекиго по нещо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X