Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От Дядо ви Коледа.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: От Дядо ви Коледа.

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
    Благодаря ти, Нейчо!
    Точно тази снимка търсех - моят отговор за Алекс!
    ОК всеки си има предпочитания
    Но аз все пак, ако може, нали ме разбирате .... Снежанка/и (и-то е специално за Яро)
    Последно редактирано от alex_markov; 19-12-08, 19:00.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
      Снежанка!
      Поразприказвахме си, оказа се, че си пада по офроуд и редовно чете форума... познавала ме задочно... много била заета тия дни, но после, след Коледа, можела да си позволи една разходка с мен, из Родопите, примерно...
      Оопс .... това с разходката не трябваше ли да е преди Коледа ....

Че после ще е някакво дежаву .....
      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Мили Дядо Коледа ,
        нека моето семейство и близките ми са живи и здрави и през идната година.Нека има повече истински усмивки и по-малко сърдити личица.Повече разходки и повече пътеписи за всички от форума.

ПС:Ако може утре да не вали сняг , че ще пътуваме до Девин
        Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Много уважаеми Дядо Коледа(мраз) аз без да съм алчен искам едно пакетче с ей такива работи
          ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
          тел.088четири 9едно9 4нула4
          -------------------------------------------------------

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
            Много уважаеми Дядо Коледа(мраз) аз без да съм алчен искам едно пакетче с ей такива работи
            Евала, "имаме познал верният резултат", Дявола си е Дявол, май само ти ще се уредиш
            Защото всички до сега искат Мир и Просперитет, Здраве и Благоденствие , все хубави неща, ама май Веселият Старец не ги раздава мнго, много, докато няколко зъбни колела не трява да са му проблем, стискам ти Палци.
            Весели Празници

Коментар

Мили Дядо Коледа или скъпа Снежанке (казват напоследък желанията към теб), искам много смях през новата година, простор пред погледа и вятър в косите.

ПП. Научете ме също да гороря/пиша едно, а да казвам друго
              Life is short, break the rules, forgive quickly, love honestly, laugh easy, ride often, ride free and never regret anything that makes you smile!!!

Коментар

Аз не исках да си пускам писмото тук, защото ще има много мераклии за помощник-Дядо Коледа, ама ще го напиша тихичко - искам да си имаме още едно дете с жената. И още едно куче - ловно.

Коментар

Първоначално публикуван от lama69 Преглед на мнение
                  Аз не исках да си пускам писмото тук, защото ще има много мераклии за помощник-Дядо Коледа, ама ще го напиша тихичко - искам да си имаме още едно дете с жената. И още едно куче - ловно.
                  За това обикновенно не се пише на Дядото, а се ЗАХВАЩАШ за РАБОТА
                  Успех

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                    За това обикновенно не се пише на Дядото, а се ЗАХВАЩАШ за РАБОТА
                    Успех
                    Абе аз пиша с надеждата, да го прочете жената, Дедо Коледа я свърши работа, я не, нали е Дядо.

Коментар

Драги белобради старецо (мраз/коледа/сантаклаус или както е модата напоследък),

Остави ги тези алчни подаръкоусвоители и похотливи снежанкожелатели и ела да пийнем по едно. Никога не съм вярвал, че те има, но едно пряко доказателство за това, само по себе си, е нелош подарък. Много здраве на всякакви джуджета, снежанки и рогат добитък.

Коментар

Здраве за всички,а пък "кроки" искал едно мноооого дълго въже да се закача по дърветата и да се дърпа само!Ако може нещо там ....кенкуро ли ,в краен случай и с дръпнати очи!
                        Абе нещо такова.
                        Прикачени файлове
                        Чавдар Владимиров
                        0887/912075
                        Ленд Ровър Диско 1
                        Самуад в проект

Коментар

Мили дядо коледа, искам да направиш так че всички хора да са щастливи и добри , направиго иначе ще ти се расърдя
                          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение

Остави ги тези алчни подаръкоусвоители и похотливи снежанкожелатели и ела да пийнем по едно. Никога не съм вярвал, че те има, но едно пряко доказателство за това, само по себе си, е нелош подарък. Много здраве на всякакви джуджета, снежанки и рогат добитък.
                            Не го слушай тоя! Той даже не знае, че ти пиеш само мляко. Ела у нас! И аз не пия алкохол, но имам и курабийки.
                            Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение

Щом пише, значи ВЯРВАШ, какво да кажа - лукав си

Коментар

Що бе, не е задължително да вярвам. То аз и данъци плащам, без вяра.

Вярата е силна, когато има факти в своя подкрепа.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X