Обява

Свий
Няма добавени обяви.

MOTORM4X Offroad Extreme - не лош начин да "покарате" без да си чупите колата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• MOTORM4X Offroad Extreme - не лош начин да "покарате" без да си чупите колата

Видях тази игра и трябва да ви кажа, че на такива места ако можех да отида с моята - щях да съм Вушев, забавна е. Но Внимавайте след играта си кажета на ум 10 пъти "в реалният свят Физиката ДЕИСТВА" за да нямате тежки последствия в живота.

Преди години бях се заиграл с някаква игра, а след това потеглихме на разходка - минах през едно две места през който ако не беше играта не бих си и помислил да мина Още съм жив и колата Цяла

До: MOTORM4X Offroad Extreme - не лош начин да "покарате" без да си чупите колата

Може ли някакъв линк да пуснеш, моля.
    Благодаря!
    VITARA, SAMURAI
    FIAT PANDA 4x4 CABRIO
    RENAULT ESPACE QUADRA
    ...и едно сивикче за града...

Коментар

До: MOTORM4X Offroad Extreme - не лош начин да "покарате" без да си чупите колата

http://www.zamunda.net/details.php?id=151782
      Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

Грррр.... играта доста си я бива. Но за жалост ми е слаба машината. И на минимални изисквания. Някой ще каже си впечатления в сравнение с UAZ 4x4. Тук гледам и блокажчета има... не ги усетих много.
        Кажете вие какво сте открили, че ми е интересно играта напред какви "чудеса" има.
        Успех.

Коментар

Незнам за тази игра сега ще я дръпна но за Уаз 4х4 с мода дето се ползва и лебетката е направо убиец,пробвайте и играта Screamer 4x4,на нея има Ландкруйзер,Чероки,Дефендер,Г-класа,Мицубиши и още.Много е добра.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X