Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обувки за Буш

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Обувки за Буш

Чудно ми е, че още няма тема по тази случка. Ако пък просто не съм я намерил, моля модератора да ме извини и да премести следното в нея.

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=313477

И такъв вариант:

http://video.nytimes.com/video/2008/...t-to-iraq.html

Следват 10 най-различни коментара от мен. И с всичките съм съгласен. Какво безумие, а? С всичките!

1. Човек не ходи на пресконференции, за да хвърля обувки. Ако е добър, ще задава въпроси - и то такива, че да изкара някого от обувките.

2. Звезден миг за Буш! В началото на мандата му светът се кахъреше: "Нима начело на най-мощната държавата в света е човек, способен да се пореже с вафла?!?!". В края на мандата си е много по-добър - каква пъргавина! Според мен най-прилежно е изкарал двегодишен курс "Как да се опазим от битови предмети". Отличник, мамин сладък.

4. Звезден миг и за обувния стрелец. Защо ли не вярвам, че той някога ще направи нещо по-забележително от направеното. Освен - може би - книгата "Как не улучих Буш".

5. Мъчно ми е за стария Буш. Добър или лош, той беше голям държавник в сложно време. Но също така е баща - какво ли му е на старешката душица, като гледа изпълненията на синчето... Даже да са сполучливи.

4. Shoe-shooting Bush = Shoe-Bushing... Шушубушинг? Шубишунг? Трябва да измислят някаква дума.

5. Калпазанин е стрелецът. Като си тръгнал да правиш такава работа, замеряй с предварване, след проучване накъде е склонен да се наклони обектът.

6. И защо не го направи преди да изберат Обама? Имаше случаи. Ама сега май изглежда по-лесно. Сигурно е по-лесно - като гледам някои нашенски довчерашни бушолизци, които вече са направо Обама-мама...

7. Неучтив. Вместо да се съсредоточи по любезностите, тематиката и проблематиката, е съсредоточен към падащи и летящи предмети.

8. От друга страна поумнял. Разбира къде е, съобразява какво може да очаква там, досеща се, че може би не всички аборигени са изпълнени с нежност към него. Напредва. Някои хора и на 90 години не съумяват да придобият тези качества, а той вече ги има в предпенсионна възраст. Има хляб в Буш.

9. "Сикрет сървис" са голяма работа. Отсега нататък достъп на пресконференции с американски президент ще е позволен само по чорапи. В краен случай - с цвички.

10. Охраната на Буш се изложи. Да си в Ирак, да имаш 5-годишни традиции на поведение в Ирак, да имаш такъв страхотен повод - и да не застреляш нито един невинен. Such a shame.
    Искам България чиста!

До: Обувки за Буш

Хвърлените обувки са номер 44,а моите 45,какво да правя с тях?
    Последно редактирано от jashi1; 15-12-08, 22:52.

Коментар

Нов спорт-Бушинг. Замеряне на политици с обувки.

Коментар

Писах и в другата тема - Пресконференции с американски президенти от днес нататък ще се провеждат само в джамии
        Последно редактирано от Nik Nikolov; 15-12-08, 21:50.
        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Аз пък си спомням за едно Мунчо Паси. Което олигавено от възторг разправяше как утре в Багдад щяло да има булевард "Буш". Както в София - булевард "Руски". И по същата причина.

Коментар

иракчаните май са по-малко продажни от нас и булевард американски няма да има
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Бе, булевард. Казват, че да хвърлиш обувка и да наречеш някого куче, е възможно най-тежката обида в културата на онези хора. Ей го значи какво мислят за спасителя си. Обикновен крадец и убиец.

Коментар

Коментар

Първата обувка, ми е ясна - военизираните охранители, които цял живот хрантутим, за да бъдат готови при " ВСЯКА ЕВЕНТУАЛНОСТ " , никога не са в час, при случването на тази евентуалност !
                  За справка припомням 11 Септември, Матиас Руст, и прочее покушения.

Но виж втората обувка вече е престъпление, за цялата охрана, на най охраняваният глупак в света !!!
                  Отброих 5 и повече секунди интервал.
                  Къде са охранителите по това време. Палячовци, отново палячовци )) Цялото им перчене е трагикомедия . Няма случай в последните години, тези служби с милиардни бюджети да не бъдат пробити.

Друг е въпроса , за справедливостта на треакториите
                  Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                    Бе, булевард. Казват, че да хвърлиш обувка и да наречеш някого куче, е възможно най-тежката обида в културата на онези хора. Ей го значи какво мислят за спасителя си. Обикновен крадец и убиец.
                    това за обидата е вярно
                    но път и г-н буш не им е спасител
                    а и един обувкохвъргател не е цялото общество
                    абе сложен е въпросът там
                    много мога да говоря на темата ама ми е болно
                    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

На втория изстрел оня очилатия плешив арабеск какво вяло движение направи за да защити бащицата
                      Тоя има невероятно охрана наистина.
                      Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                        Няма случай в последните години, тези служби с милиардни бюджети да не бъдат пробити.
                        То май повечето "случаи" са си организирани от въпросните служби, включително и някои от изброените ти примери, ама нейсе...
                        Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!

Коментар

Хм, ама тия двамата съвсем не изглеждаха изненадани, особено този до Буш... сякаш гледам партия тенис на маса ....
                          Тоя пък, тоя пък... тц, тц, тц... да беше се обадил да му услужим с колайдера (в краен случай с пресата).
                          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

От изражението му, останах с впечатление че не харесва тоя модел обувки. Неблагодарна работа, човекът обувки му подарява, той се дърпа.
                            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X