Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моята загадъчна почитателка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моята загадъчна почитателка

Е не мога да не споделя с вас, от днес си имам загадъчна почитателка в един небезизвестен български портал (благодарение на който между другото наистина издирих доста съученици от време оно). Та. Да се изфукам. Ето го посланието страстно:

ПРИВЕТ
    Името ми е мис роза видях профила си днес и да ви намери достоен да бъде мой, тъй като някои от един, когото не мога да си оръжия, доколкото любовта е загриженост, грижите и вие всички nightlong и л също ще искат да знаят ви повече, и аз искам да изпратите електронно писмо до моя имейл адрес, така че мога ти дам моя снимка, за да знаят към кого л съм.
    Тук е моят имейл адрес (rose40real@yahoo.com)
    Смятам, че може да се движи от тук!
    Аз чакам за вашата поща на моя имейл адреса горе.
    Липсва роза
    (Запомнете разстоянието или цветът няма значение, но обичам много въпроси и в живота)

Понеже съм добричък - не съм скрил имейла и - помнете - тя чака за нашата поща на "нейният имейл адреса горе"

А, да не забравя - в данните и пише че е 25 годишна, випуск 1985. Завършила е гимназия на две годинки демек. Е не си ли струва да се запознаеш с такава ???
    Издъних се на Тюринг теста

До: Моята загадъчна почитателка

Фамилията й да не е Бултра?
    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Ако не ти отговори на горния адрес, пробвай също goodnessand26@yahoo.com или mirecle4love09@yahoo.in

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
        Фамилията й да не е Бултра?
        И аз тва си помислих Тая програмка е базкраен източник на простотии,само и дай малко по-дълъг текст
        О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Даааа......и после пращат снимки на някакви мацки.....от Сенегал, Тунис....или някоя държава в Африка.....и ако може някой долар да се прати.......всеки е получавал

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X