Обява

Свий
Няма добавени обяви.

на Стефан "Любимците" пак "Къртят МиФки"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

sharrko, то във всеки абсурд има някаква "логика" и някакво обяснение, въпроса е когато ние започнем да не Съзираме абсурда в гората от "обяснения", тогава става жалко и се генерират още и Още и ОЩе и ОЩЕ Абсурди

А иначе чувах за случаи на човек осъден че правил секс в Собствената си къша, НО съседите Успяли (доста са се постарали) да го зърнат и това много ги "Смутило"
    И у нас абсурдите са на всяка крачка - май без тях не може, ама все ми се струва че чак такива - Няма. Макар това че ако на чужденец му Откраднат колата у нас, той е длъжен да заплати ДДС и евентуално мита за колата си като че ли я е продал (то човек знае ли дали са я откраднали дали я е продал и така да ни помни - без кола И без пари) - това може и да не е вярно, но го четох в пресата преди години

Коментар

Аха, първият абзац. Ние оценяваме това като абсурди и се отвращаваме от тях. Онези хора ги генерират целенасочено и не ги е срам от това. Ние се извиняваме и един пред друг за такива глупости на чужди хора, даже ни е срам заради тях, а ония се гордеят. Това е принципната разлика, казусите са си казуистика, те винаги и навсякъде ще възникват. Работата е че някъде се осъждат, а другаде придобиват силата на закон.
      Дали и колко някой е спечелил от такова нещо ми е дълбоко безинтересно. Но факта и тенденцията произтичаща от прецедентното право естествено ме безпокоят съществено. Особено когато прецедентите се решават по очевидно безумен начин. Хубава дума - безумен. От "без" и "ум" ...
      Кажи някой път това на мъдрите си американци. Може от мене, и навярно без уважение ...

Коментар

От къде ги къртите миФките,трябват ми две порцеланови

Коментар

От: на Стефан "Любимците" пак "Къртят МиФки"

След години си припомних темата и се сетих една много стара Истинска случка у нас в БГ - съдят момче за кокошкарски детски кражби на фишеци който гърмял с приятели за кеф, били са много хора, НО съдят един, а 5-6 свидетеля Свидетелстват "да бях с него в склада, да крадахме заедно..." - " Благодаря свободен сте" .....

Коментар

Не искам да разочаровам никого, но горецитираните до едно са измислици. Но вярно темата е старичка.
            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Е!Стара, стара ...колко да е стара, тя е само на 3годинки .........казала майката за детето си.

Аз съм на 34 и според статистиката в БГ съм преполовил живота си, тааа ще ме просветли ли някой, какво значи "кърти мифки", и по Бургас го спрягат ГъЗарите(незная на кои срички да акцентирам), но никой от запитаните не ми е отговорил адекватно, и всъщност се получава доста комична ситуация за тях а уж са гъзари )))))))))))
              Око за око и светът ще ослепее

Коментар

"Изтрепа рибата" е "синоним".

'ноо яко!
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X