Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поредният, още по-нов вид измами !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Поредният, още по-нов вид измами !

Та така, оглеждайте се, поредната нова измама е на мода...

Разказ от потърпевш:

"Станах жертва на ИЗМАМА на паркинга на Била-та до нас (чувам че се е случвало и на други из цялата страна)

Пазете се, да не ви дойде на главата и на вас. Ето каква е схемата:

Тъкмо си подреждах покупките в багажника (стекче минерална вода Горна Баня от малките), и ми се залепиха две супер мацки. Рекламираха някакъв специален препарат за миене на авто стъкла. Почнаха да ми мият (безплатно) стъклата. Едни сочни, едни напращели деколтета, едни изпънати копчета - ум да ти зайде...

Пълен абсурд да не се загледа човек. Та както и да е - свършиха, предложих им бакшиш - отказаха, но ме помолоха за сметка на това да ги закарам до другата Била, за да продължели промоцията там.

Викам им - няма проблем.

Качиха се с мен в колата, и по пътя стана страшно. Почнаха да ме опипват, да се събличат, да ме целуват, да се целуват... После по-хубавата мина на предната седалка, наведе се и ме започна с едни неземни френски специалитети...

През това време обаче другата тихомълком ми отмъкнала стекчето Горна Баня !!!

С две думи - внимавайте ! Пазете се ! Това може да се случи и на вас !!!

Същото ми се случи и миналия понеделник, единия от вторниците, два пъти в сряда, още веднъж в четвъртък, и отново тази сутрин.

Утре пак ще ходя. Свърши ми водата !
    "
    Последно редактирано от Goblin; 01-12-15, 18:31.
    Издъних се на Тюринг теста

До: Поредният, още по-нов вид измами !

И аз съм прозт. Къде да отида да ме намамят?
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

КОЯ БИЛА ?
      - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
      - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Първоначално публикуван от deyan_h Преглед на мнение
        КОЯ БИЛА ?
        Още един. Много тикви се събрахме. Измамничките ще се издавят.
        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Да им изтръпнат устенцата дано, къде блее полицията сигурно поне те ще вземат положението в ръце
          - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
          - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

хаха нямам думи!
            Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Ужъсъ! Че те така могат и цигарите да ти измуфтят бе((((((((((((( Или не дай боже, да те употребят, такова, сексуално, леле!

Коментар

E това си е майсторлък! Ако е на Билла Борово,отивам да се погавря малко. Да потъркат Райчо... А, колега... тука уби всякакви далавери.
                За един стек вода се продават вече. no comment! Весела история, като за преди лягане. Мерси.

Коментар

Ей ся меткам два стека в багажника и рано-рано пред била
                  Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                  Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                  В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

... като се замисля. Как така "другата тихомълком ми отмъкна стековете Горна Баня" , под мишница ли? Или ги е извърляла през прозореца,после ги събират? Не мога да си го обясня. Слизат на другата Билла със "скрит" стек. Много любави трЕбе да са били тия "специалитети", за да не видиш че мъкнат стек.

П.п. Молете се да не се пренесът на Технополиса.... че тогава незнам. Перални,Плазми.... ТежкО да им е на "работните" момичета.
                    Последно редактирано от Вико; 09-12-08, 01:00. Причина: лека добавка...

Коментар

Криза, батка, криза ...

Коментар

В интерес на общия консенсус - заменям "стекове" със "стекчета" от малките. Във френския вариант се говори за Евиан без да се набляга на разфасовката
                        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Тези не може да работят сами! Това е стройна организация, а такава се разваля само с по-стройна от нея. Аз имам предложение, много сме и сме силни, организираме се на отбори, започваме проседяване на ниските нива за да достигнем до върховете на организацията. Ще помоля юристие тук да окажат законова помощ, когато хванем създателите. На горките същества трябва да се окаже подкрепа, затова има колеги с хотели може да се водят там за утешение.
                          Благодаря.

П.П. Това не е последен вариант на организацията, включете се с нови предложения.

Поздрави.
                          Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Промоцията важи ли за Кауфланд?

Коментар

Снощи ,когато прочетох за тази измама запраших за Била в Русе,но уви-още не достигнала до тук.Но на Дунав мост дебнат,така че внимавайте!
                              Р.р.Имаме човек от форума,който може да ги следи откъсо/офис близо до Дунав мост.Да се нагърбва със задачата!/
                              Чавдар Владимиров
                              0887/912075
                              Ленд Ровър Диско 1
                              Самуад в проект

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X