Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новa аспухова тръба

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Новa аспухова тръба

Днес един приятел съфорумник,каза ,че нещо генерацията на колата ми не му харесва и аз си поръчах нова с това окончание :
    B+

Да, тия са добри, в тия времена решетката е важно нещо. Да не могат да ти мушнат граната нощеска. Къде я поръча, и колко? Че и моят е за смяна, хем целия.

Коментар

Айдеее, Стефан мина в стана на Зубилките!
      Яко!
      Ще правим Багирата стрийтсракер!
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Що бе, тоя е за улегнали хора като го гледам ... Няма дюзи за пропан и неонови лампи, нормален край за ауспух ... Кво му е?

Коментар

Да бе, лъскав хромиран...Къде му е нормалната джиперска ръжда те питам?
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
            .......... Къде я поръча, и колко? Че и моят е за смяна, хем целия.
            В ЕМ комплект ,как къде .Купувай само българско .
            B+

Коментар

колко литра е, я дай размери че нещо ма съмнява че е за друг модел

Коментар

аз имам снимка на една друга но нямам програмата за качване и...не мога да я кача

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X