Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ежедневен офроуд с елементи на траял.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ежедневен офроуд с елементи на траял.

Въпрос на семантика. Моето разбиране за нормална държава не съвпада с твоето. Това да се храниш добре и да си жив за мен не е достатъчно. Аз искам да не газя кал. Искам като си плащам да има къде да паркирам, като ВиК ми прекопаят градината пред блока за редовното тримесечно пукане на тръбата да ми я засадят след това и т.н.
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
      Или забраняват(ограничават) достъпа на редовите МПС-та, който иска център плаща дебело и така е в нормалните държави например в повечето европейски градове , а и тая част на Бургас отдавна си плаче за някакъв пропусквателен режим, относно паркингите на по няколко етажа ти как го виждаш като финансиране от някоя държавна или общественна институция щото аз никак. А за това че не си ми разбрал Идеята не мога да ти помогна но ще опитам, та така все ще има някой който да изрази недоволство под някаква форма за промените около Нас, но истината е такава за да се направи нещо ново трябва да се развали нещо старо за което обикновенно бавно и трудно се намират пари не е въпрос на стиковка между отделните страни и настава въпрос на приоритет кое е по важно канализацията или затрудненото придвижване на отделните индивиди, водопровода или че на някой му копаят пред офиса и му развалят комфорта прецени сам не трябва да ми схащаш идеята а да си имаш твоя. Аз лично не бих си окесил джипа върху новите плочници и тротоари камо ли да му пускам снимки кви ги върша, това не трябва ли после да се възстановява и какво правят в нормалните държави тогава.

п.п. Без да ми се сърдиш нямам изобщо никво намерение да влизам в некви клавиатурни битки просто понякога си реаргирам така. И ДА нормална държава сме според мен, факта че хапвам 2-3 пъти на ден а не на седмица, факта че не губя по няколко роднини и приятели на година в разни пукотевици, факта че имам ток вода комуникации и покрив кви ли не екстри всичко това не ни прави ненормална страна, явно сме свикнали само по Европа да ходим а тя не е света.
      Финансирането на паркингите е много лесно. Вместо да си перът парите и със зор да се борят да ни застрояват горите и планините, същите мошеници могат да строят гаражи и така да перът пари. С малко политическа воля могат да бъдат освободени от данък за 10 години всички новопостроени гаражи. Спомнете си политиката след освобождението. Отрасли нуждаещи се от спешни ресурси са освободени от данък за 10 години, което автоматично подтиква инвеститорите към заиграване в съответните сектори. Не е трудно да се сети човек, само малко желание да има. Почвам да си мисля, че нещата в Бг са така, щото останаха предимно тъпанари тук. Могат много по-лесно и изгодно да трупат пари, но нямат умствените ресурси за да го постигнат съчетавайки полезното с приятното...

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
        Въпрос на семантика. Моето разбиране за нормална държава не съвпада с твоето. Това да се храниш добре и да си жив за мен не е достатъчно. Аз искам да не газя кал. Искам като си плащам да има къде да паркирам, като ВиК ми прекопаят градината пред блока за редовното тримесечно пукане на тръбата да ми я засадят след това и т.н.
        Те това вече си е баш потребител, като съм прав и си плащам ще тропам с крак, и си си прав донякъде но като потребител. А ако се погледне малко по глобално на нещата не са само черно и бяло и без компромиси и толеранс само се изнервят още повече нещата.
        Насов и ти си прав, много страни по света се опитват да вкарат мръсните пари в икономиките си стига да има воля на управляващите без рекет и реваншизъм от тяхна страна което................. няма как да стане тука, а и не е само до освобождаване от данъци и такси иначе доста проекти може да се осъществят аман от молове и хотели.
        Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Ето я и моята улица по която минавам по много пъти на ден и се намира м/у столичните квартали Княжево и Бояна
          Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от eti Преглед на мнение
            Ето я и моята улица по която минавам по много пъти на ден и се намира м/у столичните квартали Княжево и Бояна
            Съболезнования!! Знам я. А кой е виновен в случая: ВИКто или липсата му. Има ли там канализация, че оглеждам за къща в района?
            Или е на късмет-някои имат, а други не. Къде има колектор?

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
              Съболезнования!! Знам я. А кой е виновен в случая: ВИКто или липсата му. Има ли там канализация, че оглеждам за къща в района?
              Или е на късмет-някои имат, а други не. Къде има колектор?
              има канализация във всички раиони на около,но това не е вода от канализацията а от дъждовни води и топящи се снегове малко по нагоре има 2 блата или поне каквото е останало от тях и водата която излиза от тях тече по улицата

Коментар

има канализация във всички раиони на около,но това не е вода от канализацията а от дъждовни води и топящи се снегове малко по нагоре има 2 блата или поне каквото е останало от тях и водата която излиза от тях тече по улицата
                Ами ако има канализация, защо не ги поема тези води. Запушена ли е или какво? А тези блата ще си ги има, дори и под земята. Това са извори захранвани от Боянската река.Има оправия, лошото е, че би струвала много $$$$$$$.

Коментар

Хич не е дъждовна ама да не спамим на "Джорджо" темата
                  Пенчо, нали се разбрахме за спомените и пиенето на тифирич ( в студения ми гараж става и горещо кафе) ....та може и да поговорим за къщи, ВиК и др.
                  0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X