Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ежедневен офроуд с елементи на траял.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ежедневен офроуд с елементи на траял.

Не знам кой от вас, как ходи на работа сутрин, но на мен ми се налага да се предвижвам до офиса си, всяка сутрин по нов маршрут. При това, всеки ден се появяват нови изненади във вид на прясно разкопана улица (с напречен ров, непреодолим без талпи), огромни купчини чакъл и пясък и дори струпани на куп дървени палети... Лично аз не протестирам срещу подхода на новата градска управа, която е решила да направи от бургазлии перфектни офроудъри и отлични състезатели в траяла... просто ми е малко мъчно за съгражданите, които се опитват да ползват за целта леките си автомобили... Повярвайте ми, повечето препятствия не могат да се преодолеят дори с Гранд Чероки...

Почти ежедневно паркирам така:

Всички снимки са направени днес, в самия център на Бургас.
    Последно редактирано от giorgio; 05-12-08, 12:24.
    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

До: Ежедневен офроуд с елементи на траял.

Аз защо мислиш че като идвам при теб и съм все с камиончето.
    С авенсиса не мога да стигна.
    Центъра на града се разкопава без никакво планиране и без никаква идея за някаква организация.
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Кметът ни е явно, таен фен на офроуда... под какъв ли псевдоним се е скрил тук, във форума?

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
        Кметът ни е явно, таен фен на офроуда... под какъв ли псевдоним се е скрил тук, във форума?
        Направо си е явен фен, като гледам снимките . Иначе във София си е същото...

Коментар

При вас поне гледам слагат нов водопровод. Тук при Бойко копат само за да набиват чепове.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
            повечето препятствия не могат да се преодолеят с Гранд Чероки...
            Това обяснява донякъде защо сложи "хеви дюти" кардан на хулиганката , следващата стъпка са матраци (Маттракс).......миии карай е нея пък ГрандНайлонарника ....друг път
            Те сега "Кинекс", "Пеппи" и още куп колеги ме намразиха до дъното на душата си , ама ще звънна на майка ми, ако я сърби някъде да не се притеснява....от колеги е
            П.П. Дано поне после всичко е наред дълги години, щото да кОпаш да кърпиш и пак да кОпаш като някои тук, не си е работа.
            Последно редактирано от дядо владо; 05-12-08, 14:49. Причина: допълнение
            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Днес е празникът на града.
              Градът ни е празнично осветен и делнично разкопан...

Коментар

В Разлог е същото, тъкмо асфалтираха почти целия град и се почна - "лелее моя канал е запушен - чакай да си изкопая нов", "водопровода е с метална тръба, я да сложа ПВЦ", Излиза нареждане кабеларките да прекарат кабелите си под земята, после и интернет доставчиците, ама поотделно, да не се копае наведнъж за две неща . Сега ще газифицират града и 90% от улиците са нарязани.
                Абе ужас, и не да ходя на работа по различни маршрути ами и като тръгна незнам дали ща стигна..
                Don't hunt IF you can't kill
                първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

баси , това човек да си има толкова разнообразно офроуд трасе всеки ден в годината е истинско щастие и касмет бе джорджо си е касметлия знаех си
                  sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

А ето малко и от Варна
                    Аз минах без блокаж

Последно редактирано от cveti; 21-01-09, 15:33.
                    [B][U]NISSAN PATROL Y61 II 3.0TD[/U][/B]

Коментар

Във Варна по продължението на ул.Подвис над околовръстното е много як кален офроуд. Повечето от живеещите там се предвижват с гумени ботуши, а колите им са долу.
                      Скоро копаха за канал, а после се стопи снега - 30 см кални коловози, а е и баир.
                      Радвам се, че не живея там.

Коментар

Първоначално публикуван от GECATA Преглед на мнение
                        А ето малко и от Варна
                        Аз минах без блокаж
                        Чакай малко, това път ли е или е зелена площ така добронамерено изорана от колегите?!

Съдейки по бордюра май е второто.
                        Георги Гатев

Коментар

Eм така Хем така нема угодия, а всеки иска дома да може да цъка на клавиатурата докато е в кенефа ама то лайната требва да отидат некъде не върви да си останат дома пък и водица си иска да се отмие да не говотим за нета и лудата баба от рекламата където го прокарва ама то си е лукс, споко не се заяждам но и аз съм от онея където копат където им падне но нали знаете всеки си знае неговото и като не му отърва става страшно нали сме колективисти като народ.

п.п. Всеки един обект се финансира от различна институция, някои са общински, от МРРБ-то, други на ВиК, ЕЛ, Газ дружествата, както разни оператори на интернет, БТК , и разни оптики на общественни институции мислете ли че всеки един може да финансира във един точно определен момент за всички, ние за една разходка не можем да се съберем в точен час че се събираме по една шепа хора, бъдете толерантни а не саркастично иронични с нотки на гражданска съвест
                          Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                            Eм така Хем така нема угодия, а всеки иска дома да може да цъка на клавиатурата докато е в кенефа ама то лайната требва да отидат некъде не върви да си останат дома пък и водица си иска да се отмие да не говотим за нета и лудата баба от рекламата където го прокарва ама то си е лукс, споко не се заяждам но и аз съм от онея където копат където им падне но нали знаете всеки си знае неговото и като не му отърва става страшно нали сме колективисти като народ.

п.п. Всеки един обект се финансира от различна институция, някои са общински, от МРРБ-то, други на ВиК, ЕЛ, Газ дружествата, както разни оператори на интернет, БТК , и разни оптики на общественни институции мислете ли че всеки един може да финансира във един точно определен момент за всички, ние за една разходка не можем да се съберем в точен час че се събираме по една шепа хора, бъдете толерантни а не саркастично иронични с нотки на гражданска съвест
                            Не ти разбрах идеята. В една нормална държава като преценят че не може да се паркира поради липса на място строят паркинг на няколко етажа. Забелязал ли си че когато някоя от тези институции копае, после нищо не възстановява. Защото плаща една мижава такса и и отпада задължението да възстанови. Общината се нагърбва с това задължение, само, че тя под формата на общински поръчки ги дава пак на тези фирми, но в по голям размер, и те почват да реват че тези средства не стигат доникъде. И така става параграф 22. Цялата ни държава е един параграф 22.
                            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                              Не ти разбрах идеята. В една нормална държава като преценят че не може да се паркира поради липса на място строят паркинг на няколко етажа.............
                              Или забраняват(ограничават) достъпа на редовите МПС-та, който иска център плаща дебело и така е в нормалните държави например в повечето европейски градове , а и тая част на Бургас отдавна си плаче за някакъв пропусквателен режим, относно паркингите на по няколко етажа ти как го виждаш като финансиране от някоя държавна или общественна институция щото аз никак. А за това че не си ми разбрал Идеята не мога да ти помогна но ще опитам, та така все ще има някой който да изрази недоволство под някаква форма за промените около Нас, но истината е такава за да се направи нещо ново трябва да се развали нещо старо за което обикновенно бавно и трудно се намират пари не е въпрос на стиковка между отделните страни и настава въпрос на приоритет кое е по важно канализацията или затрудненото придвижване на отделните индивиди, водопровода или че на някой му копаят пред офиса и му развалят комфорта прецени сам не трябва да ми схащаш идеята а да си имаш твоя. Аз лично не бих си окесил джипа върху новите плочници и тротоари камо ли да му пускам снимки кви ги върша, това не трябва ли после да се възстановява и какво правят в нормалните държави тогава.

п.п. Без да ми се сърдиш нямам изобщо никво намерение да влизам в некви клавиатурни битки просто понякога си реаргирам така. И ДА нормална държава сме според мен, факта че хапвам 2-3 пъти на ден а не на седмица, факта че не губя по няколко роднини и приятели на година в разни пукотевици, факта че имам ток вода комуникации и покрив кви ли не екстри всичко това не ни прави ненормална страна, явно сме свикнали само по Европа да ходим а тя не е света.
                              Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X