Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Внимавайте с 911.bg

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Внимавайте с 911.bg

Здравейте! Искам да ви разкажа какво ми се случи с поръчка от този сайт...
    Преди една седмица разглеждам из сайта и си харесвам няколко продукта- бор корона(за бетон) и глето с широка основа за SDS-plus. На снимката на бор короната е комплект с удължител с накрайник за SDS-plus. 2дни след поръчката ми се обажда един мъж - "Господине, цената на бор короната е без накрайника, той струва + **лв." Казвам - "Добре, взимам и накрайника,пишете и фактура"
    Днес пристига поръчката и какво виждам - никаква бор корона, накрайник.. имаше, но не същия, а някакъв много КЪС. Глетото... хъх... не е за SDS-plus, ами ... за нищо не става - цилиндричен накрая. НИКАКВА ФАКТУРА И КАСОВ БОН. Обаждам се на въпросния мъж и му обяснявам. Той ми обеснява как никога до сега не му се е случвало такова нещо и как той лично опаковал всичко това... след дълги обяснения остана "уговорката" да му ги пратя обратно с наложен платеж и да върне парите... лично аз не влагам особени надежди за парите, но ги пратих .. пък да видим.
    Ще ви пиша резултатите, за да си правите изводите за този сайт.
    На някой друг, ако му се е случвало нещо подобно да си каже.
    Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
    Mercedes w212 E350 4matic
    Ducati Monster 600
    O888795575

До: Внимавайте с 911.bg

Няма ли да се научите да ползвате услугата "Отвори преди да платиш"?

Коментар

Този сайт е само контейнер. Не продават нищо. Фирми си пускат нещата при тях и когато поръчаш, поръчката отива при конкретния търговец. Нещо като ebay, но само с обяви на фирми. Ако има издънка обаче правилното решение е не да се звъни директно на търговеца, а в сайта. Те си имат начини да натиснат търговеца по-убедително . До там им стига контрола, самата поръчка въобще не минава през тях. Ако не си получиш парите, звъни в сайта. Сега си говорил директно с търговеца.
      Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
        Този сайт е само контейнер. Не продават нищо. Фирми си пускат нещата при тях и когато поръчаш, поръчката отива при конкретния търговец. Нещо като ebay, но само с обяви на фирми. Ако има издънка обаче правилното решение е не да се звъни директно на търговеца, а в сайта. Те си имат начини да натиснат търговеца по-убедително . До там им стига контрола, самата поръчка въобще не минава през тях. Ако не си получиш парите, звъни в сайта. Сега си говорил директно с търговеца.
        Контактувах с телефон на сайта.

И все пак.. парите дойдоха, колкото и да не вярвах
        Накрая повече от Спийди ме разиграваха и не искаха пък те да ми дадат парите, защото не съм имал договор с тях и не мога да получавам наложен платеж, иначе ми взеха пратката... пълни безумици..
        Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
        Mercedes w212 E350 4matic
        Ducati Monster 600
        O888795575

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X