Обява

Свий
Няма добавени обяви.

хората са болни

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• хората са болни

http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=29361

още немога да измисля коментар, дано вие измислите нещо
    drive alive

Познато усещане...с друга кола...на друго място... Еееех, носталгично малко стана...
    Понякога съм се замислял защо толкова харесвам американските V8...Ами просто защото позволяват много неща, без да си дават зор. А иначе започваш да мислиш като автора на това съчинение...и е като наркотик, пък аз не обичам да съм зависим.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

има доста такива "разказчета" в нета според мен това са некви млади писатели , които се упражняват . преди време имаше едни брутални които те разцепваха от смях

Коментар

Mммм,това е уникално и наистина не се нуждае от коментар
        B+

Коментар

открили сте правилната оценка без коментар

Коментар

Напомня ми на "Кристин" и Стивън Кинг!

Коментар

Не бъдете толкова критични, някои коли могат да дадат такива приятни усещания, каквито малко жени могат. Пък и поддържането на една такава кола си е като скъпа любовница, разходите са сходни....
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

дано да не срещам такива сектанти

Коментар

дано несрещам такива коли ... дето да ми говорят, аз да им говоря, да но те на мен това е прекалено
                  drive alive

Коментар

Мани го графоманчето, проблемът е че наистина има такива хора(((
                    Да, и с извинение за хората.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X