Преди малко разбрах за резултата от един конкурс за назначаване на работа. Един от кандидатите имал впечатляваща биография и било ясно, че ще го назначат. Да, ама не. Шефът се обадил на някакава Алена от телевизията да му направи хороскоп и да каже дали човекът става. Онази е казала, че не става - на база рожденната му дата.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Критерии за конкурс
Свий
X
-
такъв отказ /заради рожденната дата/ е дискриминация и веднага може да се заведе дело...
разказаха ми за една "мениджърка", която се явявала на конкурси, печелела ги и след това казвала, че е бременна... няколко мениджъри я освободили и били осъдени за обезщетение... да, в БГ е станало...помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Мда ... Днеска човек който се представя за генерал и професор, директорът, ми затри час от живота с приказки за цветенца и перденца, и как създавали уют на работното място. Лаборантките да били помислели. А ние се опитваме да ремонтираме химическа лаборатория, в която не с всеки противогаз си струва да се завираш. Да, немало лошо и музика да сфири ако тфа ни кефи, и щял да разпореди да сложат машина с буркан за вода. В това време табло и жици и отвертките даже нося от къщи. Имаше ценни мисли и за евросъюза. А от 15 години в тоя институт не е защитена ни една дисертация. Преди бяха по десет годишно.
Пази боже сляпо да прогледне. И идиот за началник.
Направо се почерпете с твоя човек, големи ядове е избегнал.
Коментар
-
Първоначално публикуван от СтефанМда ... Днеска човек който се представя за генерал и професор, директорът, ми затри час от живота с приказки за цветенца и перденца, и как създавали уют на работното място. Лаборантките да били помислели. А ние се опитваме да ремонтираме химическа лаборатория, в която не с всеки противогаз си струва да се завираш. Да, немало лошо и музика да сфири ако тфа ни кефи, и щял да разпореди да сложат машина с буркан за вода. В това време табло и жици и отвертките даже нося от къщи. Имаше ценни мисли и за евросъюза. А от 15 години в тоя институт не е защитена ни една дисертация. Преди бяха по десет годишно.
Пази боже сляпо да прогледне. И идиот за началник.
Направо се почерпете с твоя човек, големи ядове е избегнал.B+
Коментар
-
Хи-хи, аз съм правилен подчинен, не цял живот съм бил главният командир или началник. Преди да започна да злословя зад гърба на началството, първо му съобщавам какво мисля за работата, за случващото се, за своето място в това, и за него лично и като началник. Естествено че се чувствам длъжен да го направя, иначе бих бил калпав колега. Може нещо от съобръженията ми да му е от полза. Като не хване декиш го предупреждавам че сичкото дето го е чул на четири очи ще го заявя публично. Така и правя. А сам слушам мненията и на тия, на които плащам. Човек, който смята че знае всичко и винаги е прав е прост глупак, нищо повече.
Ако си падаше по офроуда, щеше да е друг човек, и поне аз нямаше да имам проблеми ... Лентяите и глупаците щяха да имат
Коментар
-
А, е те тва е всъщност печалното. Че идиотите станаха мнозинство.
Отличен пример за фирма, в която кракът ми няма да стъпи. Без значение какво и колко изгодно трябва да ми продадат, или каква заплата се канят да ми дават.
А тоя сигурно се има и за голяма работа, макар че и без да го видя го познавам. Не че си падам, ама съм го чел в учебника по клинична психиатрия) Иначе всичките такива са еднакви, като монголоидите.
Коментар
-
"колеги" аз винаги съм си знаел че съм от "малцинство-то", за когото и да съм гласувал все е губил, така че не се изненадвам че "онея" станаха мнозинство и Няма къде да се скриеш от тях, просто не трябва да им обръщаш внимание (доколкото е възможно) и НАЙ-важното никога не се пробвай в Тяхната игра - паразнословие, словоблудство, изпълнение "by the book" и т.н.
Аз си мисля че човек трябва да постъпва както мисли че е правилно... (не винаги успешна старатегия, но за мен за сега работи)
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар