До: Спешно се търси Рапър за преработка на американския химн !
Афромотиви ли ще вкарваме
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Цитат от новините.
" Селцето Когело в Кения, където живее бабата по баща на Барак Обама, посрещна с огромна радост новината, че сенаторът е избран на президентския пост в САЩ. Вестта зарадва и властите в африканската държава - те незабавно обявиха почивен ден във връзка с "историческото" събитие, предаде Франс прес. "
Кой как може )) да празнува !!!
Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))
Е те тук Стефан тежко трябва да каже:Началото на краят!
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Уважаеми колеги, недейте така... хайде сега да бъдем последователни... Войната в Косово беше ако си спомняте, заради правото на по-голямата група от населението... а именно тези които се определят като етнически албанци да се самоуправляват защото това е демократично... Ха сега ми обяснете защо една предимно черна страна като САЩ... (за който не знае там черните са повече от белите...) да бъде с бял президент? Оттук насетне ръководството там ще бъде все по черно и все по-испаноговорящо... защото това е другата голяма група...
Но като оставим цвета на кожата все пак трябва да отчетем това че макар и изглеждащо в областта на фантастиката американците си избраха по-добрият Президент... дето се казва невероятно но факт... За този избор до голяма степен повлия и съвършено неудачният избор на републиканците... Маккейн + Пейлин... извинете но тази двойка беше достойна само за комикси не за реални избори...
Не зная . Някой го предпочитат горещо, други добре охладено.
Предизвикателствата, пред този Кенийски бегач са огромни.
Как ще се справи незнам, а и не ми го побира акъла.
Забелязвам, че е магнетична личност, както и всички досегашни президенти демократи - междувпрочем.
" Пазете парите си от Републиканцитв и дъщерите си от Демократите ! " - потвърдена от годините мъдрост
Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))
Не зная . Някой го предпочитат горещо, други добре охладено.
Предизвикателствата, пред този Кенийски бегач са огромни.
Как ще се справи незнам, а и не ми го побира акъла.
Забелязвам, че е магнетична личност, както и всички досегашни президенти демократи - междувпрочем.
" Пазете парите си от Републиканцитв и дъщерите си от Демократите ! " - потвърдена от годините мъдрост
-- спам --
Не ги виждам тия предизвикателства - човека ще се яви на БЯЛ кон (ах какъв контраст ще бъде - супер за снимка) и ще каже: "Ха - ето аз не съм като белите - ей сега ще ви оправя... всичките"... и ще ги!
-- край на спама --
Лесно е да си герой - трудното е да си лошия, тъп и гаден президент, който "набърка" страната във война под фалшив претекст. И по истински причини... Буш това, Буш онова... ако трябва да съм честен не смятам, че е имбецил - просто си изигра достойно ролята, колкото и гадна да беше.
Коментар