Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спешно се търси Рапър за преработка на американския химн !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Спешно се търси Рапър за преработка на американския химн !

Спешно се търси Рапър за преработка на американския химн
    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

До: Спешно се търси Рапър за преработка на американския химн !

Е ти ме уби!
    ....с тъп удър...ма меен!
    Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Афромотиви ли ще вкарваме
      Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
      Селска фурна аспух нема. Пак същият.
      В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Качете текста на USA химна, ама на български, че ми стана интересно.

Коментар

Цитат от новините.

" Селцето Когело в Кения, където живее бабата по баща на Барак Обама, посрещна с огромна радост новината, че сенаторът е избран на президентския пост в САЩ. Вестта зарадва и властите в африканската държава - те незабавно обявиха почивен ден във връзка с "историческото" събитие, предаде Франс прес. "

Кой как може )) да празнува !!!

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение

Кой как може )) да празнува !!!
            А на който му е гадно?
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Е те тук Стефан тежко трябва да каже:Началото на краят!
              Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
              Селска фурна аспух нема. Пак същият.
              В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Уважаеми колеги, недейте така... хайде сега да бъдем последователни... Войната в Косово беше ако си спомняте, заради правото на по-голямата група от населението... а именно тези които се определят като етнически албанци да се самоуправляват защото това е демократично... Ха сега ми обяснете защо една предимно черна страна като САЩ... (за който не знае там черните са повече от белите...) да бъде с бял президент? Оттук насетне ръководството там ще бъде все по черно и все по-испаноговорящо... защото това е другата голяма група...

Но като оставим цвета на кожата все пак трябва да отчетем това че макар и изглеждащо в областта на фантастиката американците си избраха по-добрият Президент... дето се казва невероятно но факт... За този избор до голяма степен повлия и съвършено неудачният избор на републиканците... Маккейн + Пейлин... извинете но тази двойка беше достойна само за комикси не за реални избори...
                VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                  А на който му е гадно?
                  На който му е гадно, по добра средноафриканска традиция, да пече и яде съседа !

Коментар

На който му е гадно, по добра средноафриканска традиция, да пече и яде съседа !
                    А ако е съседка и е ЛЕГЕНдарна? Тогава какво?
                    Последно редактирано от господин никой; 05-11-08, 11:53. Причина: Adding smilies... :)

Коментар

Не зная . Някой го предпочитат горещо, други добре охладено.

Предизвикателствата, пред този Кенийски бегач са огромни.
                      Как ще се справи незнам, а и не ми го побира акъла.
                      Забелязвам, че е магнетична личност, както и всички досегашни президенти демократи - междувпрочем.

" Пазете парите си от Републиканцитв и дъщерите си от Демократите ! " - потвърдена от годините мъдрост

Коментар

... " Пазете парите си от Републиканцитв и дъщерите си от Демократите ! " - потвърдена от годините мъдрост
                        Мен пък ми хареса една друга реплика от филма Shooter с Марк Уолбърг:

"There are no democrats, nor republicans... There are haves and have nots..."

Коментар

Не зная . Някой го предпочитат горещо, други добре охладено.

Предизвикателствата, пред този Кенийски бегач са огромни.
                          Как ще се справи незнам, а и не ми го побира акъла.
                          Забелязвам, че е магнетична личност, както и всички досегашни президенти демократи - междувпрочем.

" Пазете парите си от Републиканцитв и дъщерите си от Демократите ! " - потвърдена от годините мъдрост
                          -- спам --

Не ги виждам тия предизвикателства - човека ще се яви на БЯЛ кон (ах какъв контраст ще бъде - супер за снимка) и ще каже: "Ха - ето аз не съм като белите - ей сега ще ви оправя... всичките"... и ще ги!

-- край на спама --

Лесно е да си герой - трудното е да си лошия, тъп и гаден президент, който "набърка" страната във война под фалшив претекст. И по истински причини... Буш това, Буш онова... ако трябва да съм честен не смятам, че е имбецил - просто си изигра достойно ролята, колкото и гадна да беше.

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
                            човека ще се яви на БЯЛ кон (ах какъв контраст ще бъде - супер за снимка)
                            А, не. Точно такива са много трудни за снимане. Много лесно може или коня да лъсне прегорял и без детайл или муцуната затъмнена и без детайл.
                            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Някой реши че е задобрял достатъчно за да играе с черните... фигури.
                              Да видим какъв химн ще запеят момчетата от W.A.S.P.
                              Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X