Обява

Свий
Няма добавени обяви.

15 юни 2006г., в Несебър...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• 15 юни 2006г., в Несебър...

...Вероятно ще свири Sting. Толкова ми е любим, че за него бих отишъл лазейки до Несебър.

http://www.darik.net/?p=article&tid=6&id=50070

Надявам се да няма сериозни офроуд прояви по това време, за да не се изправям пред труден избор.

ей....м*ма му стара......
    чак в Несебър

Коментар

Re: 15 юни 2006г., в Несебър...

Първоначално публикуван от Yaro
      ...Вероятно ще свири Sting. Толкова ми е любим, че за него бих отишъл лазейки до Несебър.
      ако ще лазиш до там за всеки случай си вземи наколенки

Ивайла Бакалова (в управата на музикалната компания, която го води) обяви, че както Стинг така и Анастейша са приели поканите им (всичко е договорено)
      тоест концерта може да го осуети само непредвиден инцидент

Коментар

http://www.darik.net/?p=article&tid=6&id=50070

Надявам се да няма сериозни офроуд прояви по това време, за да не се изправям пред труден избор.

Коментар

Първоначално публикуван от Софианитка
          Ивайла Бакалова (в управата на музикалната компания, която го води) обяви, че както Стинг така и Анастейша са приели поканите им...
          Ивайла Бакалова в управа на музикална компания Хм, they call it boobs, man... Простете за цинизма, нищо против нямам девойчето, но е т'ва е да си манекенка в България - кеф ти шефче на компания, кеф ти певица, кеф ти тв шоу, кеф ти право в СУ...

Коментар

Да там е в Pick'n'More, общо взето не помня преди Дейвед Копърфилд кого доведе в България, но за тази година започнаха с концерта на Демис Русос и Лили Иванова

Коментар

...но за тази година започнаха с концерта на Демис Русос и Лили Иванова
              Два века Лили Иванова Браво

Коментар

е извода беше бабите са по-издръжливи от дядовците и не стават чак толкова дебели

Коментар

е извода беше бабите са по-издръжливи от дядовците и не стават чак толкова дебели
                  Издръжливи? Ха, че това е смешно! Че тя пяла ли е някога на живо? Имам предвид не на плейбек (въпреки, че е по-правилно да се каже синг-бек)? Сигурно преди световното по футбол в Испания..

И всичките ни 'звезди' са такива. Последният гаф, на който бях жив свидетел беше Влади Графа на Аполонията в Созолоп. Спря му песента (технически проблем), но той това не го чу и продължи близо минута да се кълчи и 'пее'.. Все пак, разбирам, че вината не е изцяло тяхна.

А иначе, издръжлива за мен е Тина Търнър, която преди да спре да пее (на 60 години) е правила по 150 концерта в година, където 2 часа не спира да пее, търчи и прочие.

Коментар

прощавайте, че се намесвам във вашиа диалог, но с това

И всичките ни 'звезди' са такива.
                    определено не съм съгласна
                    мога да ти кажа поне четири (в момента за толкова се сещам) групи или певци, които си пеят ......повтарям - ПЕЯТ

Коментар

I hate songs

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X