Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Случайните срещи с колеги от форума. :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Случайните срещи с колеги от форума.

Приятна срещаДнес слетобяд в надежда изпращам приятелката си и на една автомивка............опс,една бяла витара с емблема на форума.Спирам,отивам и питам на кого е джипката,а един пич ми вика моя...........та витарката беше на Колонал.Запознахм се и ............егати кефа за мен,да срещнеш някой от форума най-малко когато си очаквал.Поздрави Колонал

Коментар

А някой разправяше, че не му се е случвало да среща колеги от форума. Оглеждайте се повече, ние сме на всеки километър.

Shiltan, обади се някой ден да пием по бира. 0884/770-232 Васил.

Коментар

Записах ти телефона,ще гледам тази седмица да ти звънна за по бира.

Коментар

да знаете обаче, че случайноте срещи стават и по коридорите.......

в офиса, отивам да си сипя вода от машината в дъното на коридора и на връщане кой мислите виждам? моя адаш Чинела................ е, нямаше лепенка на челото, ама нали се е постнал на бая снимки из форума.....

Коментар

Днес видях peppy

Днеска отивам на работа и минавам по малките улички зад "Крит" на България и Гоце Делчев. Точно сутринта четох за новата придобивка на peppy. И изведнъж срещу мен се задава тоя звяяяяяяяяяяр, то не е вид, то не е звук. Малко ми трябваше да се освеста и като видях номера К веднага стоплих. Видях че е с дъщерите си (май) и запазих благорпиличие , и не помахах.

Коментар

До: Днес видях peppy

Първоначално публикуван от jkolarov Преглед на мнение
              Днеска отивам на работа и минавам по малките улички зад "Крит" на България и Гоце Делчев. Точно сутринта четох за новата придобивка на peppy. И изведнъж срещу мен се задава тоя звяяяяяяяяяяр, то не е вид, то не е звук. Малко ми трябваше да се освеста и като видях номера К веднага стоплих. Видях че е с дъщерите си (май) и запазих благорпиличие , и не помахах.
              Аз пък сабхлемта се скъсАх да го освирквам...
              0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                да знаете обаче, че случайноте срещи стават и по коридорите.......

в офиса, отивам да си сипя вода от машината в дъното на коридора и на връщане кой мислите виждам? моя адаш Чинела................ е, нямаше лепенка на челото, ама нали се е постнал на бая снимки из форума.....

К'во съвпадение и аз така...

Коментар

До: Днес видях peppy

Първоначално публикуван от jkolarov Преглед на мнение
                  Ъъъъъ само една си имам, за сега.
                  Ами трябвало е да свирнеш/светнеш
                  LZ1PER

Коментар

Днес задминах колега с бял пикап по пътя от Ботунец, ама го видях едва в последния момент. Кой ли беше?

Коментар

Първоначално публикуван от Chaveto Преглед на мнение
                      Днес както си пазарувам в Кауфланд (Kaufland) в Пловдив и се оглеждам и изведнъж погледа ми се спря на позната физиономия това беше Nasko_Petkov Здравей, здрасти малко мухабет и така
                      ми да се беше обадил, бре - живея на 300 метра оттам
                      0889 300455 Вени съм

Коментар

ами вече няколко пъти се засичам с ферозата на tosev която първият път беше спряна пред един блок до старото ми даскало(новото е на 5 минути от блока )а вторият път на едно кръстовище докато чакам да светне зелено ферозата мина покрай мен и зави .
                        и един път със Стоян Дефендера,аз вървейки си по главанта на път да си взема телефона от сервиз и пред макдоналдс гледам едно момче на чиято черна тениска пише Офроуд.и си мисля "Хм...този май обича джиповете" и Хоп-поглеждам лицето и

Коментар

Вчера отивам с един приятел в едно заведение в кв.Слатина и при него идва негов приятел,който аз непознавах до вчера.Седнах ме,поръчах ме и от дума на дума се оказа,че приятела на моя приятел е Sariones от форума,а на всичкото отгоре сме и адаши.Та запознах ме се,полафих ме и се почерпихме и както казва Колонал,ние сме навсякъде.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X