Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Случайните срещи с колеги от форума. :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Случайните срещи с колеги от форума.

Приятните срещи с хора от форума винаги са топлили душата ми,така беше и миналата неделя след като ненадино в Копривщица се появиха Цанко,Антон Пенчев,Вушев и една група от Тетевен супер лакардиика си спретнахме за съжаления са им дали грешно моя телефон та неможахме и на маса да седнем но които минава през Копривщица за каквото и да е било е добре дошъл винаги.
    ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
    тел.088четири 9едно9 4нула4
    -------------------------------------------------------

Коментар

Абе ето я и моята Астра изотзад

И все се надявам някой да ме познае, и да ми светне/свирне/махне, но досега нищо.
      Но чакам...
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Няколко пъти на "Ломско шосе" засичам една "натокана" Тойота със стикер на форума. И все пътуваме в различни посоки. Вчера я засичам спряла в центъра на с. Искрец. Викам си: -Край, спирам и ще го питам кой е. И така се запознах с balkandjiata .

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
          Приятните срещи с хора от форума винаги са топлили душата ми,така беше и миналата неделя след като ненадино в Копривщица се появиха Цанко,Антон Пенчев,Вушев и една група от Тетевен супер лакардиика си спретнахме за съжаления са им дали грешно моя телефон та неможахме и на маса да седнем но които минава през Копривщица за каквото и да е било е добре дошъл винаги.
          Тия мискини нали щяха да ходят из Родопите бре

що щат в Копривщица?
          и що няма ни една снимка?

за голямо порицание са всички!!!!!

Коментар

Ми те от Родопите си беха дошли право на мегдана на Копривщица и много арна мегданска сбирка си теглихме
            ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
            тел.088четири 9едно9 4нула4
            -------------------------------------------------------

Коментар

и аз с моята пистова уазка си джиткам напред назад ама никой ???

Коментар

Вчера в Русе на кръстовището край блок"Олимп" видях една Фероза.На калъфа на задната гума имаше емблема на форума.
                Да си признава!

Коментар

Често на "Ломско шосе" засичам един наточен Патрол GR от новите, но никога не засичах шофьора му да е около него. Днес, както си миткам с Витарката, на един светофар се изравнявам с GR-а и шофьорът му почва да оглежда мойта джипка. Отваря стъклото и ме пита:
                  -Влизаш ли във форума?
                  -Да.
                  -Аз съм nenoA.
                  -Аз съм kolonal.
                  Така се представяме, на латиница.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                    Често на "Ломско шосе" засичам един наточен Патрол GR от новите, но никога не засичах шофьора му да е около него. Днес, както си миткам с Витарката, на един светофар се изравнявам с GR-а и шофьорът му почва да оглежда мойта джипка. Отваря стъклото и ме пита:
                    -Влизаш ли във форума?
                    -Да.
                    -Аз съм nenoA.
                    -Аз съм kolonal.
                    Беше ми приятно да се запознаем,мини някои пат да пие по нещо,аз почети по цял ден съм в заложната къща

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                      -Влизаш ли във форума?
                      -Да.
                      -Аз съм nenoA.
                      -Аз съм kolonal.

А аз всеки ден си обикалям и все едно и също все някой различен мине!А пък на kolonal витара много често я виждам в района на ул.Цар Симеон!Но него Нъ няма го.Иначе из софия обикалят много жипки и жипаджий!
                      https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Как не съм видял, приятна тема. Аз последно си спомням една странна случка. Карам си колелото в парка и изведнъж предната гума забива и земята се изправи и ме удари. Бая добре при това. Посе се оказах с аркада на лявата вежда. Добре де, но аз замаян и негазбрал много мноого по подкарах. По-късно попаднах на колега/съсед, който отдавна се каня да "хвана в крачка", че само машината гледам да си кротува. Правеше си нещо по лебедката. Малко го стреснах сякаш кървясал тип идва и вика, аз съм Насов, все едно много важно. Бях много замаян като се замислям сега и не съм сигурен дали помня с кой се запознах, но май iiiopo?

Коментар

Здравейте, приятно ми е да се запознаем ,

Аз се срещам, срещал съм се и ще се срещам с почти всички хора от темата за "GPS-и,разработка на карти, средства за ориентиране" и не само. Общо взето с почти всеки който иска да си купи GPS, ползва GPS или има проблем с него...А с хората, които разработват картата на България - Sabin, OFRM Team и т.н. всекидневно.

Поздрави,
                          asterix85

Коментар

Първоначално публикуван от NIK_ Преглед на мнение
                            Вчера в Русе на кръстовището край блок"Олимп" видях една Фероза.На калъфа на задната гума имаше емблема на форума.
                            Да си признава!
                            Ако е тази, признавам вместо него - tosev
                            Прикачени файлове
                            о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Днес както си пазарувам в Кауфланд (Kaufland) в Пловдив и се оглеждам и изведнъж погледа ми се спря на позната физиономия това беше Nasko_Petkov Здравей, здрасти малко мухабет и така
                              Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Първоначално публикуван от nenoA Преглед на мнение
                                Беше ми приятно да се запознаем,мини някои пат да пие по нещо,аз почети по цял ден съм в заложната къща
                                Аз па те засичам нЕколко пъти по бул.Сливница,вечерно време.Гледам един бая наджипен Нисан-лови окото,а аз си мислех че Голфа е "дигнат"...
                                П.П.Другия път ще спра да се запознаем,колега...
                                П.П.2-И аз ша сложа шнерхел на ГолУфа...
                                0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X