Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-ценният ми подарък.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Най-ценният ми подарък.

Честита Нова Година , Гергьовден, Рожден ден !!!
    Радвам се за успешно - приятната изненадаи пожелавам голямо въображение при игрите с новите играчки.
    И ако остане време - наминавай към темата с Адронния колайдер, там мисля всички сме големи твои почитатели
    Лека нощ ( бузите ми истръпнаха от кеф!!!)
    Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
      Нищо не разбрах докато Джорджо не махна някакво платнище мотащо се по пода в рестоторанта, на което дори не му обърнах внимание в началото.

И тогава изглежда нищо не си разбрал. А може би и още нещо не си доразбрал. Платнището го махнах АЗ.

Ама, простено ти е. За наказание ще ме дърпаш от некоя кал. А аз ще се постарая калта да е хубава.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение

И тогава изглежда нищо не си разбрал. А може би и още нещо не си доразбрал. Платнището го махнах АЗ.
        Верно май така беше. Баси къв съм шемет. Ква ли смешка съм бил в този момент.
        О899 2б2 1З2

Коментар

Беше добра смешка. Чак кеф да му стане на човек. Виж само колко напоителна вечер беше.

Смятам че стана много добре. Дай-боже по-често да ни се случва такава компания.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Простено ти е,Като ти гледам физономятаВъобще знаеше ли къде си и какво се случва с тебе
            Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Самото вписване е въпрос на време и чиста формалност. Защото чиновниците - даже в такава престижна система като Книгата на Гинес - все си падат бюрократи.

ФАКТЪТ е важният. А фактът е, че в петък, в симпатичния ресторант на Хънтъра беше поставен Апсулютен Рекорд за най-напоително полята лебедка в историята на човечеството!

Мнозина се стараха, а домакините осигуриха идеални състезателни условия.

Ето две снимчета! (Многобройни подробности вече бяха разкрити и илюстрирани от колегите; други многобройни подробности следват. )
              Прикачени файлове
              Искам България чиста!

Коментар

Честито Жоро,
                Да си ги ползваш с кеф!
                Съжалявам, че не можах да дойда, но нищо ще имаме още поводи - надявам се

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение

Ама, простено ти е. За наказание ще ме дърпаш от некоя кал. А аз ще се постарая калта да е хубава.
                  Разбирането на недоразбирането е още по-трудно, като се имат предвид сведенията от колайдерния мониторинг. Те говорят за продължителен и обстоен обмен на информация между sparkybg и iiiopo.

И между СУЗУКИсти много си говорим. Но ФЕРОЗАджии като се заприказват, глей'те какво става...

Поздрави!
                  Прикачени файлове
                  Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
                    Разбирането на недоразбирането е още по-трудно, като се имат предвид сведенията от колайдерния мониторинг. Те говорят за продължителен и обстоен обмен на информация между sparkybg и iiiopo.

И между СУЗУКИсти много си говорим. Но ФЕРОЗАджии като се заприказват, глей'те какво става...

Поздрави!
                    Абе, усетих аз че прекалено често мига тая светкавица около нас, ама нейсе.

Обаче тая снимка цепи мрака:

Коментар

Честито и от мен, Жоро!
                      Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
                      Drag Grand Canyon Daily
                      Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
                      LZ1JYM

Коментар

Като гледам - веселбата е била на висота.
                        Предвид "най-напоително полята лебедка в историята на човечеството!", даже по телевизията са се сетили какво да ви препоръчат за другата сутрин (погледнете рекламата, която се вижда на телевизионния екран на заден план )

proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Честито и от мен Жоро, със здраве да си ползваш подаръците!
                          Приятна обстановка, сърдечен домакин, свестни хора за компания и един щастлив човек от оказаното му внимание! Напълно заслужено!
                          Ааа, щях да забравя, и качествено пиене и мезета.
                          Какво повече ни трябва!

Коментар

Честито Жоро!
                            Много е радостно да видиш един радостен и щастлив човек!
                            Аз също съжалявам, че не можех да дойда, но се надявам, че това няма да е последния повод...

Коментар

Честито и от мен.
                              Поздрави

Коментар

Ето още няколко момента от Голямото Поливане на Лебедката.

Поздрави!
                                Прикачени файлове
                                Искам България чиста!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X