Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тарикат на плажа, безпомощен във водата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Тарикат на плажа, безпомощен във водата

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
    Не те знам кой си и какъв си, дали си "малоумник" или "многоумник", ама да наричаш така някого , когото не познаваш е изключително просташко. И то заради едно затъване. Слабо, много слабо от твоя страна.

Кой го интерсува затъването? Ще ми кажеш ли каква работа има тоя на един от най хубавите сред южното черноморие плажове Дюните ( може и да греша, на него ми заприлича) сред хавлиите и хората. Защо тряба да кара по дюните? И без тва малко хубави места останаха.... Аз няма да го определям, но със сигурност не ми харесват действията му...
    Jeep Cherokee 2.5 Tdi VM '96

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
      Не те знам кой си и какъв си, дали си "малоумник" или "многоумник", ама да наричаш така някого , когото не познаваш е изключително просташко. И то заради едно затъване. Слабо, много слабо от твоя страна.

Да, съгласен съм. Тъпо е така, защото утре, същия тоя 'тарикат и малоумник' може да ти извади аудито от някоя преспа

Коментар

Абе, само аз ли съм бил млад и безразсъден, или ви е кратка паметта....

Подобна простотия се получава доста лесно. Значи: това че плажа за нас е "плажа с хората и хавлиите", въобще не означава че за него снощи не е бил тестов полигон за новата джипка, която повечето хора си мислят че минава от всякъде без проблем. Очевидно е имала проблем с излизането и като всеки новобранец си е мислил, че на мокрият пясък до морето ще има повече шанс да засили и излезе. Резултата е налице. Срамът също. Мисля че си е научил урока по трудният начин!

Коментар

Е можем само да гадаем как се е озовал там, може да е правил тестове вечерта , може и да е карал през деня при хората. Надявам се е първото, най лесно е ако е от тук, да се включи да разкаже...
          Jeep Cherokee 2.5 Tdi VM '96

Коментар

Всъщност в посочената тема в Audi форума пише (преразказано):

дошъл, разкачил теглената от него лодка, влязъл на пясъка и тръгнал към морето, затънал и поел към по-населената част на плажа

Така, че си е било през деня и наблизо е имало хора, които сигурно са искали да си почиват, вместо да се пазят от някой малоумник решил да си прави кефа между кърпите им.

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
              Абе, само аз ли съм бил млад и безразсъден, или ви е кратка паметта....
              Не знам тоя защо е затънал, ама като се сетя: с Москвича на тате от София за Пловдив преди мотела на Ихтиман (там е лек наклон)и гаааззз, километража се напълни. Как не се разпадна кошника...лелеее С книжка на 3 месеца и50 км стаж.
              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
              Вальо. О888 557Ч7Ч
              Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X