Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Продавам адронен колайдер втора употреба

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
    То за тъщите има спец разработки на :

ТЪЩОМЕТ
    ТЪЩОЧИСТИТЕЛ
    ТЪЩОПРЕОБРАЗУВАТЕЛ

Един приятел след дълги нощи на инеженерна мисъл на к'вот има за пиене ги измисли и избяга в Щатите. Явно е бил интересен за определени кръгове в Белия дом-овалния кабинет....
    Ам като за 23 години не успях да я опитомя/излежа/ с гореупоменатите поздравителни картички,рекох си белким като не мре да си бие шута на Марс и да си прави кефа там-пък аз туканка.
    За това помолих учтиво да го имам само докато я възирам с гаранция че нема повече я скивам в тоа живот!

Първоначално публикуван от Blacksmith Преглед на мнение
    Ти за едната тъща си готов да минеш в противниковия лагер Не те е срам!Да знаеш че щи го пиша в досието и ако не се поправиш ще ти пратя най страшният ни супер агент ТИШО, да те разколайдри на елементарни частици!
    Новобранка,лагера срещу тъщите е ОБЩ!Калайдисуратура е поредния ми напън за тръшване на киликанзера/твойто е първолаче,ама ще търсиш нещо по-конвенционално след някоя годинка/.
    Па питай си супер-мупер-дупер агента как е без любимата си дърта сврака?!
    За 15мин. поисках колайдерченцето по голяма нужда-баси скръндзата си бил...
    На дискотечка с тъщичката да фърляш гюбеци,дано...
    Последно редактирано от cveti; 19-01-09, 20:48.

Коментар

До: Продавам адронен колайдер втора употреба

Колайдеремос !! Революцията вече започна !! Първата колайдерна кремъклийка пукна на Уран. Те нали са по-далеч от Администрация, Бюрокрация, Система и всичко, та са най-диви там, ходят брадясали и пият зли смеси. Нашите братя на Уран дори в този момент се бият и загиват под ударите на Системата, борейки се за по-добър живот, повече храна, повече къркане и повече слънчева светлина (обаче за това последното никой не може да им помогне, география, кво да прайш).
      Тъщи, мъщи, всички сме в кюпа сега и кървавият водовъртеж ни помита всички.

В момента ударна група 'Алфа' тихомълком се спотайва край пръстените на Сатурн. Въоръжени са до зъби с чернодупчести винтовки и колайдерни квазиножове. След 16 минути инициираме операция със звучното име ЩНЗ-1П (Ще им Наколайднем Задниците за 1-ви Път). Отрядът се ръководи от един небезизвестен наш агент, който се опитваме да вкараме в действие преди да е изчезнал безследно и чийто трибуквен псевдоним не мога да изрека гласно, защото е засекретен. Целта на мисията е бъде унищожена вражеска база на Сатурн, с което ще прекъснем доставките им от антиматерия, газ, черен пипер и някаква друга бледна субстанция, която още никой не знае какво е и има ли смисъл от нея, но я изнасят масово за всеки случай.

Всеки колайдерист е важен за каузата.
      Всеки протон - бомба, всеки колайдер - гвоздей в ковчега на Системата.
      ТИ, записа ли се в нашите редици ?? (попълнете на машина или четливо на ръка синьо-зеления формуляр А-23).
      Успех, комрадс, ще се видим на барикадите...
      Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!

Коментар

Колайдеремос !!
        Както каза генерал Йордан "Всеки колайдерист е важен за каузата", за това грабвайте кваркометите и на фронта!
        Революционен бюлетин:
        По данни на разузнаването, наш агент е вербувал половината квакери в щатите и ги е преименувал в кваркери.
        Президентът на Руската федерация е помолил Тихомир да приеме оставката му и е предал никому ненужното вече "ядрено куфарче".
        Управителните бордове на големите петролни компании, направиха групово аутодафе, заливайки се с онази забравена течност...как и беше името...ааа, бензин и драскайки си клечката.
        След МНООГО кандърми и изрисуването на името му на млечният път с черни дупки(усещате ли къв контраст а?),Стефан кандиса да поеме поста "почетен адронен колайдер на галактиката".
        Джордж Буш е паднал в черна дупка, поради невежество и се е появил внезапно сам без охрана насред Тикрит.Н
        яма повече данни за съдбата му!
        Очаквайте следващите бюлетини, следящи развоя на революцията!
        Колайдеремос !!!
        Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Първоначално публикуван от Blacksmith Преглед на мнение
          ...Джордж Буш е паднал в черна дупка, поради невежество и се е появил внезапно сам без охрана насред Тикрит...
          Верно ще ме завербувате за революцията.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
            Верно ще ме завербувате за революцията.
            Добре дошъл в редиците!

Коментар

Трябва да се направи сбирка на собствениците на адронни колайдери от всички известни марки ,за да може всеки да си каже мъката и да сподели впечатления . Моя започна малко да гори масло и дупките стават прекалено черни , но мисля да му сипя добавка да уплътни луфтовете , за да не бягат протоните през ауспуха , а след няколко хиляди дупки ще сменя гумичките на клапаните с такива от анти материален силикон . Казаха ми , че на руските колайдери много им тропали ускорителите , но пък правели много дълбоки дупки и ги използвали само за тъщи , защото връщане назад няма - тъщата все пада и пада в бездънната яма .
              Успех на всички горди собственици на колайдерите без които вече живота е немислим.

Коментар

Колайдеремос !!

Който не е рекъл - той не се е включил в редиците ни. Е, някои не искаха, ама пак ги "приехме". Справка - GAD. Апропо, той звънна по хиперпространствения теснолъчев канал и съобщи, че атаката над Сатурн е преминала успешно, даже наш'те малко са се престарали. В смисъл, вече няма Сатурн.

travelling, само с пожелания за успех не става, трябва и участие. Може и да не знаеш, но със самото си включване в темата ти вече беше вербуван. Моля да се явиш в Зона Б5 (онази на Марс, не тукашната), за да ти бъде зачислен личния автоматичен самозаряден колайдер.

Постъпването на Стефан в редиците ни и без друго беше само въпрос на време. Вероятно самият той не знае за това, но така е дори по-добре. Няма по-таен агент от нищо неподозиращия такъв...
                Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!

Коментар

Предполагам че след мисията на сатурн нашите агенти са минали по течния път и са се озовали в трансгалактическата кръчма,където пият облаци , аз вече се явих в зона Б5 и получих своя автоматичен самозаряден колайдер , само че се оказа че нямат 45-ти номер и ще ми го сменят , когато дойде новата партида , защото този малко ми стиска.
                  С нетърпение очакваме новата мисия на язовир Въча , от където трябва да изчезнат тонове боклуци , някои съмнителни течности и мускулна тъкан спезиално обработена със свръхсъвременния протеиноколайдер в основата на който лежи джанта от москвич.
                  0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Нашите агенти не спят, творят и мислят за благото на колайдерското общество!
                    Ето вижте http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...195#post471195 и взимайте пример!
                    Колайдеремос!!!

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
                      Предполагам че след мисията на сатурн нашите агенти са минали по течния път и са се озовали в трансгалактическата кръчма,където пият облаци , аз вече се явих в зона Б5 и получих своя автоматичен самозаряден колайдер , само че се оказа че нямат 45-ти номер и ще ми го сменят , когато дойде новата партида , защото този малко ми стиска.
                      С нетърпение очакваме новата мисия на язовир Въча , от където трябва да изчезнат тонове боклуци , някои съмнителни течности и мускулна тъкан спезиално обработена със свръхсъвременния протеиноколайдер в основата на който лежи джанта от москвич.
                      Зарежи 45-ти номер, аз ти препоръчвам автоматичен колайдер 47-ми номер - АК-47. Прави отлични черни дупки.
                      Аз не вярвам в чудеса!
                      Разчитам на тях!

Коментар

Най-после да се намери една смисленна и поучителна тема.Омръзна ми да чета разни глупости в форума.

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Преглед на мнение
                          Колайдеремос !!
                          Който не е рекъл - той не се е включил в редиците ни. Е, някои не искаха, ама пак ги "приехме". Справка - GAD. Апропо, той звънна по хиперпространствения теснолъчев канал и съобщи, че атаката над Сатурн е преминала успешно, даже наш'те малко са се престарали. В смисъл, вече няма Сатурн.
                          Не, че съм бил там,
                          даже не аз пиша в момента,
                          "щото ма нема в целата схема",
                          ама е така. Сатурн го нема другари!
                          От него остана само една ГСД(Голяма Сатурнова Дупка).

Колкото до Стефан,
                          той винаги е бил един от НАШТЕ.
                          Може да не го е подозирал,
                          но на атомно ниво си е наш Член отвсякъде,
                          защото, ще споделя една тайна,
                          той е ИЗБРАНИЯ. А щом е ИЗБРАНИЯ и е член,
                          то значи е нашия избран член и няма на къде
                          да мърда да не е от ФСБОП(Дупки).
                          Да колайдерим новия, ИЗБРАНИЯ, колайдерист!!!

Моля, след като прочете тоя секретен материал,
                          да си разглобите клавиатурата, изядете мишката
                          и изтриете харда!!!
                          Колайдеремос колайдеристи!!!

Ваш, все по-изчезващ член
                          Подпис(не се чете)

Коментар

Разглобих монитор на правец 8, разкарах всичко зелено от ускорителя и започнах да правя от миничерни дупчици най-модерните контрацептиви - UniverS, подходящи са за всички населяващи вселената от 13,8 милиона години насам. Кефа пълен а опашатите човечета отиват усвет. Като опция се предлага уред за предваритена обработка (преди монтажа на дупчицата) - Протонен вирусоотрстранител (Protaids). Има и дупчици (Smuking) за войници смучат до край и по всяко време, препоръка да не се изпозлват по време на акция - поради силно измукване временно се обръщат очните ябълки.

П.С. може да се използва в съвместна дейност с революционния комитет, да разредим редиците на противника, като сложим тайно от UniverS, или ги зарибим със Smuking.
                            Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                            Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение
                              Разглобих монитор на правец 8, разкарах всичко зелено от ускорителя и започнах да правя от миничерни дупчици най-модерните контрацептиви - UniverS, подходящи са за всички населяващи вселената от 13,8 милиона години насам. Кефа пълен а опашатите човечета отиват усвет. Като опция се предлага уред за предваритена обработка (преди монтажа на дупчицата) - Протонен вирусоотрстранител (Protaids). Има и дупчици (Smuking) за войници смучат до край и по всяко време, препоръка да не се изпозлват по време на акция - поради силно измукване временно се обръщат очните ябълки.

П.С. може да се използва в съвместна дейност с революционния комитет, да разредим редиците на противника, като сложим тайно от UniverS, или ги зарибим със Smuking.

AAAA, НЕ! Да вземе да стане някоя беля, и нЕкои ми ценни телесни части да отидат в нЕкоя друга реалност. НЕ, МЕРСИ!!!!
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Докато си чешете езиците, някои колеги си сглобиха собствени колайдери . Е, не са адронентни, но все от някъде се почва...

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=40792
                                Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X