Да, 170 до ръба на капака...ето ти една друга малолитражка...още по мижава
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
На последния едва ли... Направо се чудя как се качват в този Форд без стълбичка като по летищата...
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Тая едва ли ще се качи, струва ми се по-умна.
А, как. В завода сигурно качват някого с телфера. Додето го докара до магазина се някъде се обръща, и после вече лесно влизат - излизат, нали вратата е на земята.
тогава излиза от горната, като люк на купола на танк
Чакай че се сещам как преди десетина години обърнахме една Газ-ка по същия начин... Настигнахме го тоя пяндур с Газ-ката с един пожарникарски Зил 137...и като му включихме бойния фар и тромбата (тя е от изгорелите газове, не от въздуха) и той скок - и се катурна в канавката...После разправя "Момчета, аз като погледнах в огледалото и реших че локомотив ме е настигнал...а то тук в нашия край даже релси няма"...Пян човек, какво да го правиш...
Я дай по-подробно за тая турбосвирка. Дай да видим как се прави.
Намерих една механична сирена, едно време ги имаше на линейките. Обаче не я дават гадовете(((
Нема батка, секи с квото може ти пречи на големия туних и тва е((( Злобари.
Ако мислиш че съм я разглеждал как изглежда лъжеш се...Натисках я на незапален двигател и реших че не работи...После ми казаха че била от газовете...натиснахме я на празеп ход - яко, а в движение си е като корабна сирена...обаче къде е и как изглежда хич не знам... Ама защо ти е, има тромби с компресор навсякъде вече
Да бе, аз да не съм некво голфаджийче ... Секи тъпан може да си купи от магазина. Тва обаче е менте и не е никъв туних!
То и аз имам тромби от ТИР, намерил съм им пожарогасител, само трябва да ги вържа някак. Обаче като кажеш турбосвирка, и сметай че дискотеката е празна а куклите се бият пред вас коя да е първа ... Нема да се излагаме!
Тромбите от ТИР се връзват с един клапан за газ от газова уредба на 12 волта.
Коментар