Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ухапа ме лъвче

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ухапа ме лъвче

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
    ...
    Ето, това трябва да е била "госпожицата". Импровизираното "фотостудио за снимка с лъвче" се намираше точно до надуваемата детска пързалка на търговската алея. Жалкото е, че я разхождаха горката насам-натам като кученце, нали е "атракция"...
    Красавица... дано да и излезе късмета с някой/я умен/а и разбран/а! Не е само мястото и парите - инстинктите на лъвиците са по-различни от на мъжките и лова при тях е много силно заложен. На всичкото отгоре трябва да се запази като инстинкт за да е здрава и устойчива на болести. Докато е малка може и да стои на каишка, но като порасне... ставаш храна!

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
      Красавица... дано да и излезе късмета с някой/я умен/а и разбран/а! Не е само мястото и парите - инстинктите на лъвиците са по-различни от на мъжките и лова при тях е много силно заложен. На всичкото отгоре трябва да се запази като инстинкт за да е здрава и устойчива на болести. Докато е малка може и да стои на каишка, но като порасне... ставаш храна!
      .Не знам до каква степен подлежат на опитомяване,едно приятелче/отдавна не съм го виждал/ е живял в ЮАР,та той там е отглеждал лъвче,от него знам,че до една година не е много опасно,ако внимаваш да си играеш с такова животно,но след това става непредвидимо,ласките му към теб трудно се понасят и възприемат като такива.

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
        Тия дни кафе няма да пия. Изрично е забранено със закон на събора да се пие кафе след 9:00ч, а аз обикновено тогава още не съм станал Така, че ако ще си там, на място ще уточним напитките
        Държа да уточним напитките . Ако по време на нашето запознанство възникнат нави коктейли , непознати за Шопландия , да наречем новата напитка-пепи кола! Става ли?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X