Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ухапа ме лъвче

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ухапа ме лъвче

Преди десетина дена в Созопол,мога да се похваля,че вече съм хапан от лъвица/малко двумесечно лъвче/,горкото го използваха за снимки,който иска за 10 лв.ти правят снимка с него.На мен целта ми беше да си поиграя с него и изобщо забравих за снимката,още повече фотографа видя в мое име евентуален купувач за животинката.Мисля си,че всеки от вас си е мечтал да има такъв "домашен" любимец,поне докато е още бебе,поради изтичане на сезона се продаваше за 4000лв.породи се огромното желание да си го взема.До тук добре,но като стане на годинка си се превръща в опасна котка,която има нужда от пространство,което аз немога да и осигуря,а за зоопарк ми е кофти да си мисля,винаги ми е било жал за тези животни,които прекарват там живота си,далеч от естествената си среда.Така,че който си мисли,че може да има такова животно и да му осигури престоя нека ми пише на Л.С. мога да го свържа с продавача.

До: Ухапа ме лъвче

А все пак имаш ли снимка на лъвчето?

п.п. И защо не пусна обява в Купувам-Продавам "Продавам лъв!"?
    Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
    A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от hamilton Преглед на мнение
      Преди десетина дена в Созопол,мога да се похваля,че вече съм хапан от лъвица/малко двумесечно лъвче/,горкото го използваха за снимки,който иска за 10 лв.ти правят снимка с него.На мен целта ми беше да си поиграя с него и изобщо забравих за снимката,още повече фотографа видя в мое име евентуален купувач за животинката.Мисля си,че всеки от вас си е мечтал да има такъв "домашен" любимец,поне докато е още бебе,поради изтичане на сезона се продаваше за 4000лв.породи се огромното желание да си го взема.До тук добре,но като стане на годинка си се превръща в опасна котка,която има нужда от пространство,което аз немога да и осигуря,а за зоопарк ми е кофти да си мисля,винаги ми е било жал за тези животни,които прекарват там живота си,далеч от естествената си среда.Така,че който си мисли,че може да има такова животно и да му осигури престоя нека ми пише на Л.С. мога да го свържа с продавача.
      Аз се чудя къде изчезна, а ти си ближеш раните
      LZ1PER

Коментар

Пусна ми малко кръвчица,след като ми взе показалеца за биберон и по-точно след като се опитах да му го отмъкна,снимки,язък нямаше,беше наръфало полароидната хартия,докопало я е някак си,а апарата бях го оставил в хотела,но кефа си беше голям да си поиграеш с такова животно.Вземи го за вилата да бди над другия звяр

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
          п.п. И защо не пусна обява в Купувам-Продавам "Продавам лъв!"?
          Мани. Хората ще решат, че става дума за Збитсам и ще ни обвинят, че органицираме търговия с роби...
          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

И мен ме уахапа - даже няколко пъти. А как скубе не е истина! Цели снопчета косми от гърдите... но на - като им кажа, че се хващат като къпина само се смеят!

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
              Мани. Хората ще решат, че става дума за Збитсам и ще ни обвинят, че органицираме търговия с роби...

Коментар

Заарине , няма проблем!!! Дори и да сметнат такова нещо , няма как да те обвинят , защото(оф вече не знам за кой път го пиша) на абсолютно всеки е известно, че аз нямам кръв и много отдавна съм се преърнал в машина за любов. Така, че пускайте обявата.
                Последно редактирано от cveti; 03-09-08, 18:26.

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
                  Аз се чудя къде изчезна, а ти си ближеш раните

Пепи, разглеждам профила ти и забелязах титлта " ОП". Дали има взможност да се видиме за по кафе тия дни , където да те помоля да ми ходатайстваш в моя профил да има титлата "УП" - Ушев $едераст.
                  Последно редактирано от cveti; 03-09-08, 18:27. Причина: Личните имена се пишат с главна буква.

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
                    Пепи, разглеждам профила ти и забелязах титлта " ОП". Дали има взможност да се видиме за по кафе тия дни , където да те помоля да ми ходатайстваш в моя профил да има титлата "УП" - Ушев $едераст.
                    Ааа,кафето трябва да го пиеш с Кинекса,той е"председателят"ще се радваме да те видим сред нас,като те гледам ще можеш да "поемеш"тази отговорност
                    Последно редактирано от cveti; 03-09-08, 18:27.

Коментар

Пояснил,говорим за мъниче,"Збитсам" неМоиш го изхрани

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
                        Тия дни кафе няма да пия. Изрично е забранено със закон на събора да се пие кафе след 9:00ч, а аз обикновено тогава още не съм станал Така, че ако ще си там, на място ще уточним напитките
                        LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от hamilton Преглед на мнение
                          Туй то. Били сме май по едно и също време в Созопол (моето семейство - от 13-ти до 23-ти август), пък не сме се "засичали".

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                          А все пак имаш ли снимка на лъвчето?
                          Ето, това трябва да е била "госпожицата". Импровизираното "фотостудио за снимка с лъвче" се намираше точно до надуваемата детска пързалка на търговската алея. Жалкото е, че я разхождаха горката насам-натам като кученце, нали е "атракция".
                          Прикачени файлове
                          proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                          NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                          Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Да това е госпожицата,ама нещо не е фотогенична,хванал си я неподготвена,аз само един път я видях,все минавахме късно от там.

Коментар

Винаги съм искал да имам такъв "домашен" любимец,но уви нямам 4000лв. и пространство. Макар,че като се замисля пространство ще се намери,но 4000лв. едва ли.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X