Преди десетина дена в Созопол,мога да се похваля,че вече съм хапан от лъвица/малко двумесечно лъвче/,горкото го използваха за снимки,който иска за 10 лв.ти правят снимка с него.На мен целта ми беше да си поиграя с него и изобщо забравих за снимката,още повече фотографа видя в мое име евентуален купувач за животинката.Мисля си,че всеки от вас си е мечтал да има такъв "домашен" любимец,поне докато е още бебе,поради изтичане на сезона се продаваше за 4000лв.породи се огромното желание да си го взема.До тук добре,но като стане на годинка си се превръща в опасна котка,която има нужда от пространство,което аз немога да и осигуря,а за зоопарк ми е кофти да си мисля,винаги ми е било жал за тези животни,които прекарват там живота си,далеч от естествената си среда.Така,че който си мисли,че може да има такова животно и да му осигури престоя нека ми пише на Л.С. мога да го свържа с продавача.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ухапа ме лъвче
Свий
X
-
До: Ухапа ме лъвче
А все пак имаш ли снимка на лъвчето?
п.п. И защо не пусна обява в Купувам-Продавам "Продавам лъв!"?Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
A2 (+)
-
Първоначално публикуван от hamilton Преглед на мнениеПреди десетина дена в Созопол,мога да се похваля,че вече съм хапан от лъвица/малко двумесечно лъвче/,горкото го използваха за снимки,който иска за 10 лв.ти правят снимка с него.На мен целта ми беше да си поиграя с него и изобщо забравих за снимката,още повече фотографа видя в мое име евентуален купувач за животинката.Мисля си,че всеки от вас си е мечтал да има такъв "домашен" любимец,поне докато е още бебе,поради изтичане на сезона се продаваше за 4000лв.породи се огромното желание да си го взема.До тук добре,но като стане на годинка си се превръща в опасна котка,която има нужда от пространство,което аз немога да и осигуря,а за зоопарк ми е кофти да си мисля,винаги ми е било жал за тези животни,които прекарват там живота си,далеч от естествената си среда.Така,че който си мисли,че може да има такова животно и да му осигури престоя нека ми пише на Л.С. мога да го свържа с продавача.LZ1PER
Коментар
-
Пусна ми малко кръвчица,след като ми взе показалеца за биберон и по-точно след като се опитах да му го отмъкна,снимки,язък нямаше,беше наръфало полароидната хартия,докопало я е някак си,а апарата бях го оставил в хотела,но кефа си беше голям да си поиграеш с такова животно.Вземи го за вилата да бди над другия звяр
Коментар
-
Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнениеп.п. И защо не пусна обява в Купувам-Продавам "Продавам лъв!"?Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнениеМани. Хората ще решат, че става дума за Збитсам и ще ни обвинят, че органицираме търговия с роби...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнениеМани. Хората ще решат, че става дума за Збитсам и ще ни обвинят, че органицираме търговия с роби...
Заарине , няма проблем!!! Дори и да сметнат такова нещо , няма как да те обвинят , защото(оф вече не знам за кой път го пиша) на абсолютно всеки е известно, че аз нямам кръв и много отдавна съм се преърнал в машина за любов. Така, че пускайте обявата.Последно редактирано от cveti; 03-09-08, 18:26.
Коментар
-
Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнениеАз се чудя къде изчезна, а ти си ближеш раните
Пепи, разглеждам профила ти и забелязах титлта " ОП". Дали има взможност да се видиме за по кафе тия дни , където да те помоля да ми ходатайстваш в моя профил да има титлата "УП" - Ушев $едераст.
Коментар
-
Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнениеПепи, разглеждам профила ти и забелязах титлта " ОП". Дали има взможност да се видиме за по кафе тия дни , където да те помоля да ми ходатайстваш в моя профил да има титлата "УП" - Ушев $едераст.,като те гледам ще можеш да "поемеш"тази отговорност
Последно редактирано от cveti; 03-09-08, 18:27.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнениеМани. Хората ще решат, че става дума за Збитсам и ще ни обвинят, че органицираме търговия с роби...Пояснил,говорим за мъниче,"Збитсам" неМоиш го изхрани
Коментар
-
Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнениеПепи, разглеждам профила ти и забелязах титлта " ОП". Дали има взможност да се видиме за по кафе тия дни , където да те помоля да ми ходатайстваш в моя профил да има титлата "УП" - Ушев $едераст.. Изрично е забранено със закон на събора да се пие кафе след 9:00ч, а аз обикновено тогава още не съм станал
Така, че ако ще си там, на място ще уточним напитките
LZ1PER
Коментар
-
Първоначално публикуван от hamilton Преглед на мнениеПреди десетина дена в Созопол,мога да се похваля,че вече съм хапан от лъвица/малко двумесечно лъвче/,горкото го използваха за снимки,който иска за 10 лв.ти правят снимка с него.На мен целта ми беше да си поиграя с него и изобщо забравих за снимката,още повече фотографа видя в мое име евентуален купувач за животинката.Мисля си,че всеки от вас си е мечтал да има такъв "домашен" любимец,поне докато е още бебе,поради изтичане на сезона се продаваше за 4000лв.породи се огромното желание да си го взема.До тук добре,но като стане на годинка си се превръща в опасна котка,която има нужда от пространство,което аз немога да и осигуря,а за зоопарк ми е кофти да си мисля,винаги ми е било жал за тези животни,които прекарват там живота си,далеч от естествената си среда.Така,че който си мисли,че може да има такова животно и да му осигури престоя нека ми пише на Л.С. мога да го свържа с продавача.
Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнениеА все пак имаш ли снимка на лъвчето?Импровизираното "фотостудио за снимка с лъвче" се намираше точно до надуваемата детска пързалка на търговската алея. Жалкото е, че я разхождаха горката насам-натам като кученце, нали е "атракция".
proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар