Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ние тука не пием

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ние тука не пием

Вервайте ми
    https://htftp.offroad-bulgaria.com/v...f%e8%e5%ec.avi
    B+

Тоя образ сигурно отговаря за взривовете в мината!

Коментар

Мисля,че достатъчно се е навзривил самия ,за да му дадат да отговаря за нещо
      B+

Коментар

Ето такива сглобяват Нивите...после що са такива...
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

не само нивите, ние в една самара открихме празна рибена консерва и празно шише водка, от този образ ме заболя корема от смях но си е реално

Коментар

Ооооо, нищо не знаеш ти, аз ги познавам такива лично...На какви геройства са способни, нямаш си представа
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

ааа имам един руснак в гаража сичките им циркове са ми известни, вчера го заплаших че ще го лекувам с бой на майтап, ония сериозен ми вика "не помага"

Коментар

Изобщо не помага...нали като се налее с обезболяващото може да му резнеш топките и няма да усети...
                Моите идиоти са крали посреднощ кошер от един пчелин, за да си направят медовина...Стигнали там, избрали най-големия кошер, хванали го и го понесли...Пък отнякъде като се вземе едно куче и почне да ги лае и да им налита...а те се опитват да го подритнат ама носят кошера, не пускат...през някакви канавки, храсти...стигат до първата лампа улична в селото и какво да видят - носят кучешката колиба...Представяш ли си колко са били пияни

Коментар

яка работа , тва ако вземе някой да събере всички такива истории ще стане бестселър

Коментар

Работя по въпроса

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X