Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Истинския джип навсякъде стига!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Всичко зависи от великия "център на тежеста"!
    Трябва животното хем да е с тъпа муцуна и предните гуми да започват от решетката, хем мотора да е в предния край, което пък му гарантира забиване в дъното при влизане, аз считам че препятствието е сериозно...
    А с лебедката как стои въпроса, защото не виждам проблем за излизане!

Коментар

А бе вие по се оправяте с компютрите, намерете в архива статията на Кирасира. Там има и снимки. Минават някакси ... Както правилно беше отбелязано, видели са от некой УАЗ, и сега сичките се праат на нещо си ...

Коментар

Първоначално публикуван от Volk
        Всичко зависи от великия "център на тежеста"!
        Трябва животното хем да е с тъпа муцуна и предните гуми да започват от решетката, хем мотора да е в предния край, което пък му гарантира забиване в дъното при влизане, аз считам че препятствието е сериозно...
        А с лебедката как стои въпроса, защото не виждам проблем за излизане!
        Тия диванета пълнят гумите почти до половината с вода...и други дивотии правят...
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

"ЦЕНТЪРА НА ТЕЖЕСТА" е голяма работа!

Балъците не знаят, че при скок отвисоко във вода, човешкото тяло се обръща заради центъра с главата надолу и се кривят като палячовци, накрая падат по задник или корем, а умните хора оставят тялото си само да се насочи и пробиват водата като игла...

Апропо, когато вектора на центъра на тежестта излезе от границата на контактната повърхност, настъпва свличане,ако стане със засилка - обръщане, тогава е момента да се пусне гризлито!

Коментар

Тук не си прав. Завъртането няма общо с масовия център освен това, че става около него при липса на опорни сили. За да има завъртане трябва въртящ момент, т.е. двоица сили. При полет едната е гравитацията, а другата би трябвало да е аеродинамичното съпротивление. По-скоро обаче, е мускулното усилие. Неслучайно свободното падане не е с главата надолу, а в полет парашутистите заемат всякакви пози според случая.

А знаеш ли къде се намира масовият център? Лирично отклонение - градските снайперисти целят в него, защото тялото рефлекторно се свива и завърта нанякъде и след това трудно може да се разбере откъде точно е дошъл изстрелът. Ако е в главата или в гърдите, просто си пада в равнината на траекторията.

Коментар

Трябва да ти кажа,че ме изненада!
              Когато се меткахме от самолета, въобще не съм се сещал да опитам "гмуркане", заемахме поза "чайка" с разперени ръце и крака за да контролираме падането /достатъчно беше да си поставиш дланите в една плоскост и почваш да се въртиш като пумпал/, но наистина не падахме с главите надолу!
              Я кажи къде е тоя пусти център и зависи ли от това дали си уринирал или не?

Коментар

Зависи от телосложението, но за атлетична фигура уж е на 2-3 пръста под пъпа. Ако си с раница се измества нагоре и т.н., но чак такава прецизност не е необходима.

Коментар

Не се гмуркаш а падаш като жаба за да не нараства много скоростта. Така и те тръсва по-слабо. И за да не почнеш да салтираш. Задното салто се овладява някак, обаче ако тръгне напред не можеш да го спреш, и докато излиза вървите ще те направят на вързоп.

Коментар

възможно е да е влязъл но може да му е трудно да излезе

Коментар

http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Само го вижте какъв е кокпита на втория...нямам думи...
                        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev

вече съм сигурен че може да излезе

Коментар

аз съм сигурен, че неможе и докат недадете клип невярвам!!!
                            Точно сега му остава най-трудното да извади задницата и цялата тежест ще "увисне"... Плюс това при тия мокри гуми и с граифер за "мъгла" как си го предствяте незнам ама аз немога се кача по този склон пеша!
                            ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕх балжени са верующите
                            4ао
                            Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

Това е в Ред-Рок

Препятствието се нарича автомивката На тези снимки водата е плитка
                              Н-1 Дето всички му се смеете го качва спокоино след това слиза на задна и пак нагоре

Наи яко го минава модела снаипер на Аваланш инжинеринг

Филма които някои са гледали по ВК аз съм им го дал

Тези джипки дето са с огледала ги карат и по улиците
                              огледалото им трябва и когато си играят на папагал

За това дали са го видели от уаза други знаят повече те да кажат

Коментар

Абе на тебе ще ти повярвам , но все пак аз съм сигурен, че пеша ако тръгна да го катеря няма да мога да се закрепя по тия каманаци... освен да са от някъв грапъв камък, а не тякъв дет да се парзаля! Или пък гумите са с някви вендузки... иначе неси го представям или поне неми стига въображението дотолкова
                                4ао
                                Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X