Обява

Свий
Няма добавени обяви.

аз бих ги качил и двете

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• аз бих ги качил и двете

А вие ?
    https://htftp.offroad-bulgaria.com/v...mam%20sili.wmv
    B+

За какво ти е с такава кола жена, само да ти писка и да ти разваля кефа от карането?
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Нали някой трябва да надвика ТОВА V8.Само едната надали ще се справи.
      B+

Коментар

Тази японка не може и да мечтае за V8...високофорсиран миксер...пък и е двуместен...Бих я покарал ден-два да и се накефя, и после да я заменя за Корвет например
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
          Тази японка не може и да мечтае за V8...високофорсиран миксер...пък и е двуместен...Бих я покарал ден-два да и се накефя, и после да я заменя за Корвет например
          Е щом ще ти дадат за нея цял Корвет ,значи не е за изхвърляне.
          B+

Коментар

Ами първо цените са съпоставими, второ аз и на по-стар Корвет ще се навия...въпрос на стил и философия... Не обичам да карам автомобили с централно и задно разположение на двигателя (ще ме прощават Порше и Ферари с Ламборджини), ама име нещо не мъжко двигателя да ти е заврян отзад... Казано е - класическа компоновка - двигателя отпред, предаване - задно.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
              Казано е - класическа компоновка - двигателя отпред, предаване - задно.
              и поведение на пътя от типа "има ли пилот в самолета?"
              спортна кола с такова разположение на агрегатите е пълна скръб /в сравнение с централен или задно разположен мотор/ работи само на сух асфалт...

като имах Фиат Пунто, най обичах да се гавря с тарикати с БМВ-та с широ-о-о-оки гуми във време като днешното
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Абсолютно вярно... Там си проличава истинския шофьор...
                Две от най-страхотните ми изживявания имах преди няколко години в Москва. Карах Нисан Скайлайн GTS-R и Хемикуда 1970`.... Нищо общо...обаче докато Нисана е фантастичен, то Хемикудата е просто звяр...1000% адреналин...автомобил за истински мъж и истински шофьор... обаче няма такъв кеф...когато слезнах ми трепереха колената повече от час...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X