Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой е № 1 !?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кой е № 1 !?!

http://img53.imageshack.us/img53/8214/scan100049cm.jpg
    LZ1NBN

А още през 70-те УАЗовете са ходили на Елбрус Конвейерни.

Коментар

Неслучайно руските аплинисти, които преди време покориха връх Елбрус с автомобили, спират избора си на Land\ rover, а не на родната УАЗ-ка.
      Това пише в статия за Дефендъра в Мобиле.бг. Случайно четех в момента точно него. Значи заблуждават?

Коментар

Къвто спонсор са намерили, това и са карали...
        На Есбрус са се качвали просто за изпитанията преди приемане на въоръжение, после пак. Никой не е смятал това за чудо. И алпинисти не е имало, просто работници от завода. После войничета, после разни метеоролози и кой да е друг, който е искал. Или е имал работа там.
        Едни и същи коли от един и същи конвейер работят по цялата планета. Във всички климатични пояси и на всички височини. И в Антарктида. Миналата година се бяха опитвали да качат пингвин за да го снимат, ама май изяли боя. От пингвина.

Коментар

не знам защо, но на живо не съм я виждал тая прословута проходимост на нивите... "западните возила" най-често са с шосейни гуми и страхливи водачи и оттам произлиза тоя имидж...
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

ПОРЕДНИТЕ ПЛЯВИ ОТ ЕЛЕМЕНТ С ЧЕРВЕН ПИРОН В ТИКВАТА ЕИИИИИ
            НЕМА ОТЪРВАВАНЕ ОТ ТИЯ РУСОФИЛИ

ЩЕ ВЗЕМА ДА СЕ ЯДОСАМ ДА МУ ОБЯВИМ ЕДНО ТЕСТЧЕ НА ТОЯ КАРАЧ С ТАЯ ЧУДНА МАШИНА

ВСЕ ЕДНО ЧЕТА ВК.КРОКОДИЛ ПРЕДИ 20Г. ИМА СИ ОТ ВСИЧКО

ГОЛЯМ РЕКОРД

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО С РУСКАЯ ТЕХНИКА

ГЕРОИ ОТ НАРОДА

СМАЧКАН АМЕРИКАНЕЦ

И ПРОВАЛЕНИ ЗАПАДНИ ВОЗИЛА

ЕКИПЧЕТО И ТО ЧЕРВЕНО

УЧУДЕНИ МЛАДИ ПИТОМЦИ

ПРАЗНИК НА СЕЛОТО
            Само двете знамена на братските народи липсват нищо че заради големия батко още ми тече вноската за Лада

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
              не знам защо, но на живо не съм я виждал тая прословута проходимост на нивите... "западните возила" най-често са с шосейни гуми и страхливи водачи и оттам произлиза тоя имидж...

Аз пък имам друго мнение по този въпрос!
              Просто водачите на такива возила нямат намерения да ги пускат по такива мероприятия!Пазят си ги хората?А спорет мен колкото човек може да кара по-добре толкова му е и по проходим джипа!
              А както каза преди време някои от тук"Толкова по далеч ходи за трактор!"
              https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Ако вземем предвид конкретните условия-дълбок сняг- и счетем че всички машини са серийно оборудвани,може да се счете че Нивата има предимство защото е лека и по-трудно потъва.Убедил съм се лично в това.Естествено ако на нормален джип (а Нивата определено не е) сложиш широки гуми и разпределиш по този начин товара нещата стават коренно различни
                offroad фен
                1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Аман, от простотии ....

Предполагам не само аз ами и много автомобили от този форум биха стигнали много по-далеч ....
                  Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Както съм казвал и друг път жиея на края на една стръмна улица! Снощи (снега беше 20-25 см.) една Нива (дълга-от тазе на полицията) не можа да се качи-направи два опита и в крайна сметка тръгна надолу! За сведение единствения джип, който не съм виждал да има проблеми по тази улижа е съседа с G 400CDI ! На миналия голям сняг, сутринта имаше около 45-50 см сняг и иникой не беше минвал! Това G, без никаква засилка си се качи! Та това са мойте наблюдения от сериините возила! естествено имам и други сравнения, но ще се отнеса много
                    RB Patrol Team

Коментар

Еее, колко пък сте били чувствителни!

От майтап не разбирате ли!

А за проходимостта в сняг (а защо не и навсякъде?) огромна роля имат гумите и задкормилното устройство. Ако то е улаво и обърка работата, на каквото и возило да го качат, все същата ще е (в някакви граници). И дори малка доза късмет няма да навреди, защото се случва под снега да има какво ли не...

А темата наистина си беше шега, според мен нямаше нужда от тия остри реакции и нацупени физиономии.
                      Шега, шега, ама във всяка шега си има доза истинааа!!!

Спокойно, бее, майтап си правя!
                      Nissan NP 300 '10, Honda Transalp '94, а сега и TLC 90 '97

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X