вчера задното каре на задния кардан почна да прескърцва,но реших, че ще ме закара и върне до и от В. Търново
да но уви
навръщане започна не само да свири но и да дрънчи и тропа и се получиха големи вибрации, на 30 км от Троян кам 23.30 нещо изхлопа и изхрущя
Средния диф се бе откъснал от единия тампон
оказа се, че за да се предвижа с пътна помощ до Троян е почти невъзможно
е успях да я придвижа до охраняемо място и днес имаше сериозен ремонт. Оказа се че мислените от мен шпилки са някаква пак руска измислица и сигорно никой не може да каже защо е тъй
Е, и аз нямаше да разбера, че неса шпилки ако небеше се намесил Стефан, за което му благодаря
и ще почерпя
Проблема бе решен с разпробиване, нарязване на нова резба и поставянето на нова шпилка,е дано вече не ме оставя на пътя
да но уви

Средния диф се бе откъснал от единия тампон

оказа се, че за да се предвижа с пътна помощ до Троян е почти невъзможно

е успях да я придвижа до охраняемо място и днес имаше сериозен ремонт. Оказа се че мислените от мен шпилки са някаква пак руска измислица и сигорно никой не може да каже защо е тъй

Е, и аз нямаше да разбера, че неса шпилки ако небеше се намесил Стефан, за което му благодаря

Проблема бе решен с разпробиване, нарязване на нова резба и поставянето на нова шпилка,е дано вече не ме оставя на пътя

Коментар