Оххх...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мъртво вълнение...
Свий
X
-
До: Мъртво вълнение...
Е кво да ти кажа.Онемех.Само се чудя,как го сметнаха точно 170гр.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
-
Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнениеИ все пак не може да бие Водка с БираКъдето Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
И все пак до сега не съм срещал по-зверско нещо от коктейла "Иван Грозни убива сина си".
500 гр. бира
200 гр. ракия
100 гр. водка
50 гр. коняк
25 гр. джин
и няколко капки ром за вкусГрамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеВ Русия му казват ерш. Е-то е с две точки. На който докторите не му дават да пие има ерш лайт. Водка с безалкохолна бира.
Метода се казва "медвед пришел, медвед ушел", май че е-тата са 2 точки.
Сипваш чаша с водка, отпиваш и доливаш бира...... Така, докато остане само бира и на екс..... И медвед пришел.
После пълниш чаша с бира.... Отпиваш и доливаш водка..... И така докато остане само водка в чашата.....На екс и медвед ушел.
пробвах го един път, спомените ми си отидоха преди медведа и повече не го повторих, та искам да знам руски ли е метода или някой се избъзика тогава с мен________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
Съвсем правилен. Пиво без водки - деньги на ветер.
Ама това са салтанати. За младежки вечеринки, за свадби и въвеждане в запоя на разсъхнал се другар. Професионалистите просто запиват водката с бира. А "Дружбата" си седи по средата на масата и после я прибират за утре
Коментар
-
"Ерш" значи "четка". И по-специално, кръгла рошава четка за чистене на шишета, тръби, дупки и подобни от всякакви размери.
Главната разлика на пиене между руснаци и българи е, че руснаците пият за да се напият, а българите - за кеф. Изобщо не е вярно, че един средностатистически руснак може да изпие повече от един средностатистически българин. Просто, той ще се напие по-бързо.Последно редактирано от cveti; 28-07-08, 23:17.
Коментар
-
Метода се казва "медвед пришел, медвед ушел", май че е-тата са 2 точки.
Сипваш чаша с водка, отпиваш и доливаш бира...... Така, докато остане само бира и на екс..... И медвед пришел.
После пълниш чаша с бира.... Отпиваш и доливаш водка..... И така докато остане само водка в чашата.....На екс и медвед ушел.
пробвах го един път, спомените ми си отидоха преди медведа и повече не го повторих, та искам да знам руски ли е метода или някой се избъзика тогава с мен
А водката преди време я пиехме с шампанско - Северно Сияние му викат, на четвъртото смесване наистина се вижда Сиянието.
"Land Rover не губи масло, той маркира територия."
Искам България чиста!!!
Коментар
-
Навремето барчето на хотел "Балкан" в Габрово предлагаха коктейл "Италианска работа" 515гр. - 500 гр. водка, 15 гр гренадин. А аз, незнаещ, се бях хванал на бас, че мога да изпия три коктейла“When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
Walter Rohrl
GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.
Коментар
-
А коктейл "Стоманен анцуг" - бренди с бяло вино .... Пропорция на вкус или както дойде. Бренди с бира пък е "Вълча усмивка"
"Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Малеее ... И аз си мислех че като по сухия режим съм пил син спирт, спирт с машинно масло, с реванол, с йод, и знам нещо за живота ...
Вкарахте ме у депресия бе, душмани! Сега пак ше се бръсна по памет барем три месеца, не мога да гледам тъпи самодейци(((
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар