Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фотогатанка с мустакато коте

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Фотогатанка с мустакато коте

Върху коя важна обществена сграда в центъра на София се мъдри статуя на мустакато коте? (Има и рогато зайче, и други неща - по-трудни за идентифициране.)

Това е гатанката. И направо черпя онзи, който каже откога са там, защо са там и изобщо откъде-накъде са там. Самият аз не знам (сигурно пак съм пропуснал нещо), а ми е много любопитно.

Поздрави!
    Прикачени файлове
    Искам България чиста!

До: Фотогатанка с мустакато коте

Да не са докарали вкаменелости от Припят?
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

А те защо са с ци@и?

Коментар

На покрива на Националният етнографски музей са (бившия царски дворец/конак).

Има и някакви птеродактилски яйца, но кой и кога ги е снесъл - незнам, а всеки ден минавам по 2 пъти пред него.

И тези нямаше да ги видя, но миналия месец гледам една двойка възрастни туристи........ Дядото щрака с един телеобектив и крещи на бабето: "....see the cat! see the cat!" .... Та ги погледнах и аз.
        Последно редактирано от cveti; 22-07-08, 11:54. Причина: Моля, използвайте главни букви и препинателни знаци.

Коментар

Точно така. Видях ги случайно, а днес - понеже имах път оттам - нарочно се фотооборудвах. А защо са там - продължавам да тъна в недоумение.

Поздрави!
          Искам България чиста!

Коментар

Ми да, и аз като истински софиянец нямам представа че са там. Резил(((
            Обаче пък знам какво има на фасадите на МНО! Има и празни места. Ама няма да се сетят да ги напълнят ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
              Обаче пък знам какво има на фасадите на МНО! Има и празни места. Ама няма да се сетят да ги напълнят ...
              Вчера ходих до северните прозорци да гледам яйцата, сега трябва да отскоча до южните да видя фасадата на МНО, че от моя се вижда само сирената на покрива.

Погледнете хората как ходят по улиците......... или си гледат в краката, или говорят по телефона или просто си блеят по витрините..... Никой не вдига очи малко нагоре да види какво има по фасадите..... Те повечето не са и за гледане де.
              Последно редактирано от cveti; 22-07-08, 11:54.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                Не си загубил много!

Някои от истинските софиянци не знаят къде тече и Перловската река, ама 'се са истински...
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Нормално е в София да си гледаш в краката. Аз като дойдох за първи път, цяла седмица гледах архитектура. После ми писна да почиствам обувки.

В Пловдив, Русе, Варна и Бургас не е така.

Коментар

По-добре скулптури, отколкото снайперисти по покривите...
                    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X